Karaoke Party

Ce copil nu se visează o vedetă în toată regula atunci când e mic? Îndrăzneala pe care fiecare dintre noi o stăpânește atunci când e mic, ne pune în cele mai amuzante ipostaze. Pentru a profita de această îndrăzneală care, de cele mai multe ori, scade o dată cu înaintarea în vârstă a copiilor, îți sugerăm o idee funny de sărbătorire a unei zile de naștere: Karaoke Party.

Ideea este potrivită indiferent de vârstă sau de gen. Singurele atuuri pe care trebuie să le dețină copilul fiind pasiunea pentru muzică și curajul de a urca pe scenă, chiar dacă vocea sa aduce mai mult cu cea unui cățel, decât cu a cântărețului favorit.

Dacă ești o persoană căreia îi place să facă planuri, să le pună în aplicare și alegi să organizezi acest gen de party acasă, iată câteva detalii pe care ar trebui să le ai în vedere, privind organizarea unui Karaoke Party!

Poți începe cu invitațiile. Sunt extrem de importante, întrucât, prin intermediul acestora, îi vei anunța pe invitați de tema petrecerii. Mai mult, le poți sugera acestora că o vestimentație reprezentativă, de mici staruri, este binevenită.

Al doilea lucru la fel de important este decorul. Chiar dacă petrecerea se ține în propria locuință, asta nu înseamnă că nu poți să o amenajezi specific. Întâi de toate, nu uita de scenă. Este un lucru pe care nu trebuie să-l omiți, aceasta fiind piesa de rezistență. Privind construcția sa, poți improviza. Ce spui de o lădiță de lemn? O acoperi cu un material roșu și gata scena. Sau dacă nu dispui de absolut nicio piesă de decor mai înaltă și rezistență, marchează un loc pe podea, în fața draperiilor, drept scenă, astfel încât perdeaua să servească drept cortină. Luminile sunt un alt detaliu important. Cu siguranță ai câteva lămpi/veioze prin casă. Îndreaptă-le către scenă astfel încât micile vedete să fie în „lumina reflectoarelor”. Sistemul Karaoke este un alt lucru indispensabil. Acesta se poate închiria, în timp ce playlistul îl poți descărca de pe net.

Pe lângă acestea, poți utiliza ca decor și o mulțime de instrumente muzicale, cd-uri, note muzicale desenate pe hârtie glasată colorată și decupate sau confetti lucioase. Lângă scenă, poți pune o cutie cu tot felul de accesorii vestimentare (brățări, lanțuri, pălării, papioane, peruci, chestii sclipitoare) pe care cei mici să le folosească în transformarea lor în cântăreții preferați.

Ultimul detaliu care e musai să-l ai în vedere este desertul. Poți face un candy bar cu această tematică, iar tortul în formă de diverse instrumente muzicale. Înainte de acestea, poți servi pizza. Este una dintre mâncărurile preferate ale piticilor.

Invitații? Checked! Decor? Checked! Mâncare? Checked! Dulciuri? Checked! Totul e pregătit, să înceapă distracția, zic! 🙂

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut