Party pentru piticii născuți toamna

Chiar dacă piticul tău e născut toamna, nu înseamnă că trebuie să lași frigul și vremea mohorâtă să vă strice petrecerea.

Cu un decor potrivit, indiferent de vremea de afară, distracția poate atinge cote maxime. În acest sens, uite câteva recomandări de decor, potrivite pentru un party organizat toamna.

Pentru a marca sărbătoarea, puteți pune o coroniță pe ușa de la intrare. Însă, aceasta nu va fi din crenguțe de brad ca cele de Crăciun, ci din frunze colorate, ghinde și castane. Pe lângă aceasta, lângă ușă poți pune 3 dovleci de mărimi diferite, de care să sprijini o pancartă cu un mesaj funny de bun venit.

Dacă stai la curte, poți decora această zonă cu mici căpițe de fân sau cu omuleți făcuți din paie, așa cum arătau sperietorile de ciori din via bunicilor.

Pe cei mici poți să îi surprinzi cu face-painting, însă pentru a fi în ton cu mesajul petrecerii, poți opta pentru picturi sub formă de frunze, de culori și modele diferite. Frunzele îți vor fi de folos și în decorarea spațiului unde se va ține petrecerea. De exemplu, creează niște ghirlande de ghinde pe care să le agăți prin cameră sau pune frunze în baloane transparente sau de culori deschise, și apoi umflă-le. Fie că vor rămâne pur și simplu ca decor, fie că cei mici vor decide să le spargă, acestea constituie un element decorativ deosebit.

Dacă optezi pentru un candy bar, îl poți decora de asemenea de toamnă. În acest sens, apelează la dovleci de dimensiuni mai mici, boluri cu mere roșii, frunze colorate de toamnă, conuri de pin, castane și chiar știuleți de porumb sau coceni.

Pentru gustări, poți opta pentru dovleac copt, plăcintă cu mere, sticksuri de morcovi sau mere caramelizate. Toate aceste bunătăți vor fi pe placul celor mici. Pentru băuturi, ceaiul de scorțișoară, sucul natural de mere sau ciocolata caldă sunt ideale pentru invitați.

Nu-mi rămâne decât să vă doresc un party pe cinste!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut