Petrecere în pijamale pentru copii și părinți

E ziua copilului tău și nu știi cum să îl mai surprinzi? Noi ne-am gândit la o idee destul de simplă care poate fi pusă în practică extrem de ușor. Ce spui de o petrecere în pijamale? E super funny și la îndemâna oricui.

Acest tip de petrecere este de efect, indiferent că alegi compania prietenilor celui mic sau preferi varianta mai restrânsă doar cu membrii familiei. Pentru ca un astfel de party să fie reușit, ai nevoie de câteva lucruri simple.

Primele obiecte pe care nu trebuie să le omiți sunt evident pijamalele. Așa că anunță invitații, copii și adulți deopotrivă, despre tematica petrecerii și roagă-i frumos să o respecte. Această vestimentație unitară și extrem de amuzantă vă va ajuta să rupeți barierele dintre generații și să vă distrați toți la un loc indiferent de vârstă.

Chiar dacă această petrecere în pijamale se desfășoară acasă, poți face un decor pe măsură. O mulțime de baloane și de accesorii lucrate manual acasă (de exemplu confetti sau alte figurine din hârtie creponată sau glasată) sau desene realizate de cel mic de-a lungul timpului și fotografii cu el, prieteni și familie vor înveseli decorul.

Niște coifuri și pop-corn sunt binevenite dacă te gândești să dai startul unui maraton de animații. Pe lângă acestea, poți pregăti o muzică de petrecere care să se potrivească vârstei piciului tău, pe ritumurile căreia să vă bucurați de o bătaie zdravănă cu perne. Cu siguranță, copiii vor fi super încântați.

Ultimul element pe care nu trebuie să îl omiți este, cum probabil bănuiai, tortul. Orice copil este entuziasmat de această super prăjitură și de ideea de a sufla în lumânări după ce își pune o dorință. În funcție de pasiunile, hobby-urile sau supereroii favoriți ai copilului tău, poți opta pentru un tort personalizat.

Totul e pregătit, acum poți da startul petrecerii! 🙂

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut