Spune-i „La mulți ani!” la Cinema

Ziua de naștere a copilului tău este despre fericire, momente frumoase alături de prieteni și familie. Acest eveniment este special pentru fiecare pici, așa că încearcă să-l marchezi de fiecare dată într-un mod diferit.

Ce spui de o vizită la cinema? Cu siguranță, piciul tău este înnebunit după animații… Și dacă le vizionează și alături de prietenii săi, bucuria va fi pe măsură. Ideea este una simplă și de efect, care îi va surâde fără doar și poate copilului tău.

Mergând la cinema, vei avea siguranța unor momente reușite fără prea mari bătăi de cap. Animațiile preferate, pop-corn și, de ce nu, niște coifuri sau alte accesorii pentru cei mici vor fi piesele de rezistență ale mini-petrecerii.

Mai mult, poți consulta personalul specializat pentru a vedea cum să îi transmiți o urare, un mesaj personalizat pe ecranul din sală. Sunt sigură că această declarație publică îl va transforma în vedeta serii, făcându-l extrem de fericit.

Dacă ziua piticului tău se apropie, iar această idee îți face cu ochiul, poți verifica și programul filmelor pentru copii care rulează în această perioadă la cinema.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut