Surprize inedite pentru ziua de naștere

Probabil pentru orice copil ziua sa de naștere reprezintă cea mai importantă zi din an. Bucuria piticului tău că încă un an a trecut și că a mai crescut puțin, este în fiecare an nemărginită.  

An de an cei mici se așteaptă ca voi, părinții, să îi surprindeți cu lucruri spectaculoase. Poate că nu tot timpul se lasă cu party-uri, cu o mulțime de piticei adunați la un loc, gata să facă mare tam-tam, însă, fără doar și poate, această ocazie nu este permis să treacă nesărbătorită. Acum este un bun moment să amintești prințului sau prințesei tale cât de mult îl/o iubești și să îi oferi o supriză pe care să fii sigură că nu o va uita niciodată.

În acest sens, mai jos găsești câteva idei inedite de cadouri.

  1. Ce spui de o ședință foto? Poți ca în fiecare an să marchezi această zi cu fotografii similare, făcute în aceeași postură. Este o bună metodă prin care să observi evoluția copilului tău, peste ani transformându-se într-o sursă prețioasă de amintiri.
  2. Sau poate preferă o cameră plină cu baloane colorate? Poți face asta în timp ce piticul e la grădiniță/școală, iar când se va întoarce va fi profund impresionat. În baloane poți ascunde bilețele cu mesaje simpatice sau cu vești mult așteptate; de exemplu, îl poți anunța că ai luat bilete la teatru/cinema/parc de distracții sau la un eveniment la care el își dorește să ajungă.
  3. Poți să îi faci o urare simpatică pe oglinda de la baie sau pe geam. Îi poți scrie ceea ce dorești cu spumă de ras.
  4. Un alt cadou emoționant poate fi o scrisoare pe care să i-o adresezi an de an; este un lucru intim, personalizat pe care îl poate păstra ca amintire, recitindu-l și peste ani.
  5. Și pentru că această zi este despre el, îi poți sugera copilului tău ca pentru o zi să facă el regulile casei; puțină libertate nu strică. Și în acest mod vei avea siguranța că activitățile desfășurate vor fi cele mult visate de el.

Pentru o surpriză reușită trebuie să ai în vedere vârsta și preferințele copilului tău! Mai mult, nu ignora faptul că un cadou personalizat și simpatic înseamnă mai mult decât orice obiect cumpărat.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut