Unde sărbătorim ziua de naștere a copilului

Ziua de naștere a piticului tău se apropie și dorești să o sărbătorești așa cum se cuvine? Dacă vrei să scapi de toată harababura care apare, atunci când organizezi un party acasă, poți apela la un spațiu construit special pentru astfel de evenimente.

În acest sens, îți recomandăm câteva locuri haioase care vor întâmpina copiii într- un mediu prietenos, decorat în cele mai inedite moduri:

  1. Dacă vrei să-ți introduci kinderul în misterele lumii subacvatice, Milaneze Playground este cea mai bună alegere. Party-ul desfășurat în acest spațiu va fi animate de cele mai îndrăgite personaje, aceștia antrenându-i pe cei mici în diverse activități distractive, creative și educative.
  2. Dacă îți dorești o petrecere „teleportată” în lumea extratereștrilor, Kids Cosmos Party îți îndeplinește dorința. Decorul inedit și o mulțime de activități și jocuri creative le vor hrăni celor mici dorința de explorare.
  3. Funny Land este potrivit pentru orice idee năstrușnică pe care o ai. În funcție de pasiunile piticului tău, petrecerea va avea un decor și activități specifice.
  4. Cu Magic Castle București, party-ul copilului tău va fi desprins din cele mai frumoase povești. Un decor impresionant și cea mai mare Laser Arena din țară vor duce distracția la cote maxime.
  5. Divertiland Playland va duce distracția la un alt nivel. Dacă piticul tău iubește aventura, cu siguranța va îndrăgi toate atracțiile existente în acest loc.

Pentru mai multe sugestii de spații în care puștiul tău se va bucura cea mai reușită petrecere, poți consulta secțiunea Play&Party.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut