Grădinița Gifted International

Grădiniţa Gifted International funcționează pe baza conceptului Gifted Education care presupune promovarea omului creator, omului capabil să-și dezvolte potențialele.

Gifted Education este un program de educație validat la nivel internațional, cu rezultate excepționale, care presupune două direcții de acțiune: pe de o parte vizează educarea abilităților, aptitudinilor și potențialului copiilor, pe de altă parte urmărește oferirea unei educații specializate tuturor copiilor cu nevoi speciale. Printre copiii cu nevoi speciale de educație se numără cei capabili de înalte performanțe, toți copiii înzestrați și talentați.

Grădinița Gifted International, prin activitățile desfășurate, vizează dezvoltarea potențialului tuturor categoriilor de copii, abilităților și aptitudinilor naturale ale acestora. Mai mult, în funcție de nevoile psihice, morale și intelectuale ale piticului tău, acesta va fi antrenat în activități specifice, capabile să îi înfrângă propriile temeri și să îi dezvolte aptitudinile. În cadrul acestei grădinițe, cei mici beneficiază zilnic de cursuri de limba engleză.

GIFTED for BABY! …pentru buburuza ta mult prea „curioasă”

Acest centru educativ beneficiază și de grupa Baby, adresată tuturor copiilor cu vârsta între 1 și 3 ani. Oferta educațională Gifted for Baby prezintă următoarele caracteristici: durata de 10 luni a anului școlar (1 septembrie – 30 iunie); școala de vară desfășurată în perioada 1 iulie – 31 august; mentori bine pregătiți cu o experiență vastă în programul Gifted Education care, în activitățile desfășurate, pun accentul pe pre-alfabetizare; mediul încurajează comunicarea mentor-copil, activitățile fiind întreprinse pe etape de vârstă. Mai mult, dezvoltarea armonioasă a copilului este încurajată și prin comunicarea eficientă dintre grădiniță și părinte.

Pentru detalii suplimentare intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut