Ary Kindergarten Cluj

Grădinița Ary Kindergarten din Cluj își desfășoară activitățile axându-se pe învățarea limbii germane și engleze.

Grădinița respectă cerințele curriculumului național, având în vedere educarea limbajului, activități matematice, cunoașterea mediului, educație muzicală, activități artistico-plastice, activități practice, educație fizică, educație pentru societate.

Procesul de învățare este în strânsă legătură cu dezvoltarea copiilor. Astfel, echipa Ary pune accentul pe implicarea piticilor cu toate simțurile și emoțiile lor.

Copilul învață prin imitare, descoperire și observație. Ținând cont că este o vârstă a jocului, bineînțeles că nu vor lipsi nici joaca și activitățile distractive: jocuri de rol, joc liber de socializare, activități de creație artistice, jocuri de descoperire a corpului și a igienei și multe altele.

Datorită tuturor acestor activități inedite, copilul va percepe grădinița ca un mediu primitor și prietenos în care el se va dezvolta armonios. Mai mult, cadrele didactice supraveghetoare pun foarte mare accent pe comunicare, acest lucru stimulându-i pe cei mici la socializare, determinându-i totodată să își susțină punctul de vedere.

Privind cursurile opționale, acestea sunt diverse: înot, tenis, dans, muzică, artă, dezvoltare personală, creativitate, Mind Lab.

Activitățile extracurriculare cuprind vizite la diverse puncte de interes pentru cei mici, plimbări, drumeții, excursii și tabere în funcție de sezon, serbări, carnaval, vizionarea filmelor și a pieselor de teatru.

Privind alimentația copiilor, mâncarea este atent gătită, meniul fiind construit în colaborare cu un medic nutriționist.

Având în vedere serviciile desfășurate, grădinița Ary vă oferă atât varianta unui program scurt, mediu sau lung, cât și servicii în regim de creșă.

Pentru detalii sau galerie foto puteți intra AICI.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut