Grădinița Bambi

Grădinița Bambi își desfășoară activitatea având la bază metoda educațională Step by Step, aceasta presupunând o educație centrată pe copil. Grădinița a fost înființată în anul 2000 de Asociația Centrul Step by Step pentru educație de dezvoltară profesională, fiind singura instituție particulară de învățământ preșcolar care promovează alternativa educațională step by step.

În cadrul acestei grădinițe, în desfășurarea activităților se pune accentul pe lucrul individual cu copiii, pornind de la personalitatea și potențialul lor. Mai mult, piticii vor fi întâmpinați într-un spațiu modern și prietenos, dotat cu echipamente de ultimă generație. Grădinița beneficiază și de un teren de sport, util jocurilor în echipă și variatelor activități desfășurate.

Curriculumul național este completat cu predarea intensivă în limba engleză. Astfel, pentru fiecare nivel de vârstă se organizează grupă Cambridge, pentru susținerea examenului Starters – Cambridge.

Privind activitățile opționale, paleta este variată, acestea având ca scop dezvoltarea armonioasă a copiilor. Șah, teatru, dans, înot, aikido și pian sunt doar câteva dintre acestea.

Prin metoda utilizată, educatorii grădiniței Bambi pun accentul pe dezvoltarea competențelor emoționale de care orice copil are nevoie pentru a reușii în viață. În acest sens, în educarea fiecărui copil, grădinița Bambi urmează 10 pași: gândire critică, cultivarea talentului, curiozitate, creativitate, încredere, diversitate, expresia de sine, bucurie, ascultare, leadership și responsabilitate.

Mai mult, în cadrul acestui centru educativ, copiii beneficiază de mese și gustări sănătoase, meniurile fiind selecționate și pregătite în colaborare cu un medic nutriționist.

Pentru orice alte detalii despre grădinița Bambi și metoda Step by Step, intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut