Grădiniţa Paradisul Copiilor

Amplasată într-o zonă liniștită din sectorul 4, în apropierea parcurilor Carol și Tineretului, Grădinița Paradisul Copiilor este o un centru educativ cu predare în limba română, dispunând de un program normal și prelungit. Activitatea sa este autorizată prin ordinul Ministrului nr. 3894/10.03.2011.

Sediul grădiniței este o clădire nouă cu spații interne de circa 300 mp și externe de aproximativ 150 mp, fiind dotat și amenajat exclusiv pentru educarea și îngrijirea copiilor. În funcție de necesitățile voastre, puteți alege oricare dintre următoarele programe:

  • program scurt 08.00 – 12.30
  • program normal 08.00 – 18.00
  • program prelungit 08.00 – 19.00

Mai mult, la cererile voastre, cei mici pot beneficia de transport cu microbuzele grădiniței, contra cost.

Paradisul Copiilor urmărește dezvoltarea culturală, emoțională și socială a kinderilor, desfășurând o mulțime de activități care vizează creativitatea, socializarea, exprimarea, altruismul. Tot în acest sens, grădinița dezvoltă o comunicare eficientă și cu voi, părinții.

În mediul oferit de acest centru educativ, copiii sunt încurajați să se exprime liber, fiind stimulată interacțiunea, răbdarea, încrederea și dobândirea de noi prieteni.

Toate aceste progrese, piticii le vor face sub supravegherea atentă a unei echipe calificate și dedicate meseriei desfășurate. Cu program flexibil și un spațiu cu dotări de excepție, Grădinița Paradisul Copiilor vă invită într-un mediu plin de viață.

Mai multe detalii despre activitatea acestui centru educativ găsiți AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut