Kindergarten Max und Moritz

Amplasată în sectorul 4 al capitalei, Kindergarten Max und Moritz își desfășoară activitatea de aproape 2 decenii, fiind o grădiniță cu predare în limba germană.

Înființată de doamna arhitect Ana-Maria Drughean, această grădiniță a vizat inițial organizarea unui sistem familial-educațional care să ofere copiilor oportunitatea de a învăța limba germană ca limbă maternă.

În prezent, în cadrul centrului educativ, există 3-4 grupe de grădiniţă organizate pe limite de vârstă, cuprinzând fiecare 12-15 copii și 4 grupe de copii –  şcolari în sistemul de educaţie continuă (folositor şcolii germane) cu 6-10 copii în grupă.

Sediul grădiniței este un spațiu privat, retras, departe de agitația arterelor principale de cisrculație. Spațiul este amenajat adecvat pentru nevoile și activitățile desfășurate de cei mici. Acesta dispune și de o curte de aproximativ 70 mp. Aici este disponibil un spațiu de joacă cu nisip, precum și, în funcție de sezon, o zonă de plantat și observare a vieții vegetale.

Începând cu anul 2013, grădinița a fost dotată și cu un spațiu pentru dormit, amenajat într-un apartament din imediata apropiere. În acest mod, prichindeii se vor odihni departe de zgomotul și agitația existente în sediul central al grădiniței.

Pentru detalii suplimentare sau galerii foto, poți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut