Grădinița Specială pentru Hipoacuzici Nr.65

Grădinița Specială pentru Hipoacuzici Nr.65 este amplasată în sectorul 1 al capitalei și reprezintă un centru educativ dotat corespunzător pentru copiii cu nevoi speciale.

În cadrul acestei grădinițe fiecare clasă beneficiază de mobilier modern și dotări de ultimă generație. Echipamente audio-video, calculatoare și softuri educaționale, toate sunt adecvate vârstei și preferințelor celori mici, precum și nevoilor acestora.

Grădinița beneficiază și de cabinete psihopedagogice echipate corespunzător: PC şi softuri educaţionale adecvate specificului intervenţiei psihopedagogice, casetofon, reportofon, resurse audio și video. De asemenea fiecare dintre aceste cabinete dispune de oglinzi logopedice.

Tot în cadrul acestui centru educativ sunt disponibile o mulțime de cabinete și săli auxiliare. De la sală de educație psihometrică sau sală de stimulare polisenzorială Snoezellen, până la sală de activități creative sau biblioteca școlii, toate sunt dotate modern, fiind potrivite nevoilor copiilor.

Grădinița dispune și de bucătărie și dormitoare proprii, complet echipate, astfel că, de-a lungul întregii zile, toate necesităților copiilor vor fi satisfăcute, ei beneficiind de supravegherea constantă și sprijinul infirmierelor calificate.

Dacă dorești să afli detaliile complete despre dotările și facilitățile oferite de această grădiniță specială pentru hipoacuzici, intră AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut