Elefănțelul care voia să adoarmă

Elefănțelul care voia să adoarmă de Carl-Johan Forssen Ehrlin este o poveste inedită care te va ajuta într-o clipită să-l adormi pe cel mic.

Fie că este vorba de somnul de după-amiază, fie de cel de seară, mulți dintre noi știm cât de dificil poate fi să-i convingem pe copii să se pună la somn. Astfel, o poveste înainte de culcare poate face minuni. Mai ales atunci când piticul tău va face cunoștință cu elefănțica Ellen și, mai mult decât atât, o va însoți pe aceasta în călătoria ei prin pădurea magică unde își va găsi somnul.

Pe parcursul poveștii, copiii vor face cunoștință cu diferiți eroi fantastici și se va relaxa suficient cât să-și pună imediat pijamaua și să pornească în lumea viselor dulci.

Pe lângă această poveste inedită, cartea conține diverse sfaturi pentru părinți, printre care idei de adormit copiii și răspunsurile autorului la întrebări frecvente, dileme și nelămuriri pe care părinții le au cu privire la rutina somnului copiilor.

Carl-Johan Forssen Ehrlin este psiholog de profesie, acesta fiind totodată autorul bestseller-ului Iepurașul care voia să adoarmă! Prin tehnicile de relaxare inovatoare, verificate și aprobate de numeroși părinți, acest volum constituie o lectură magică, utilă la finalul fiecărei zile.

Cartea Elefănțelul care voia să adoarmă a fost publicată în anul 2016, la editura Litera, primind numeroase aprecieri din partea părinților. Așadar, dacă și tu ai nevoie de un „instrument magic” care să te ajute să-l adormi pe cel mic, achiziționează cartea online sau din librării. Este ideală pentru toți preșcolarii.

Sursă foto: www.elefant.ro

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut