1 Iunie gratuit – Școala Copiilor la Casa Experimentelor

1 Iunie gratuit – Școala Copiilor la Casa Experimentelor

1 Iunie gratuit – Școala Copiilor la Casa Experimentelor:  Toți copiii înscriși la activitățile Școlii Copiilor și Minardo Dance Studio și care frecventează cursurile noastre în acest an școlar sunt invitați în ziua de 01 iunie la ora 17:00 să serbăm (gratuit) într-un mod electrizant Ziua Copiilor!

Vom avea fulgere, vom sta pe 2000 de cuie și ne vom „coafa” la Generatorul Van de Graaff. Vom pedala pentru a produce electricitate și ne vom lăsa umbra pe perete! Desigur, vor exista multe alte surprize… printre care reeditarea Mannequin Challenge!
Înscrie-ți și tu copilul la activitățile Școala Copiilor Minardo sau Minardo Dance Studio să ne bucurăm împreună de această zi!

La mulți ani, copii!

Deoarece numărul de vizitatori (participanți) este limitat, invitația este adresată NUMAI copiilor înscriși și activi la cel puțin una din școlile noastre: gimnastică, dans sau handbal și pentru maxim 1 adult însoțitor. Antrenorii și coregrafii noștri vor fi alături de copii și le vor explica cum îi poate ajuta fizica în obținerea unor performanțe crescute fie că practică gimnastică, dans sau handbal 🙂 !
Părinții sunt rugați să aducă prăjituri și sucuri ca sărbătoarea să fie deplină!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut