1 iunie la Happy Cinema

1 iunie la Happy Cinema

1 iunie la Happy Cinema: De 1 iunie vă propunem un exercițiu de imaginație și de evadare din cotidian, preț de câteva ore. Vă așteptăm cu o selecție de cinci filme de animație și un documentar (de neratat) atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. 

Copiii cu vârste de până la 12 ani au acces GRATUIT!
Happy Cinema face familiile fericite!

Programul include titlurile:
🌟 RAȚĂ, RAȚĂ ȘI GÂSCAN (animație, regia Christopher Jenkins)
În urma unui accident, Peng, un gâscan cu spirit de aventură, devine responsabil pentru doi pui rătăciți de rață (Chi și Chao). Întâlnirea neașteptată este prilej pentru erou de a începe o călătorie palpitantă, pe parcursul căreia va înțelege puterea iubirii necondiționate.

🌟 ALBINUȚA MAYA 3D (animație, regia Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann)
Îndrăgitul personaj revine pe marile ecrane cu noi aventuri. Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este foarte importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun.

🌟 PRINȚESA FURATĂ 3D (animație, regia Oleg Malamuzh)
Fermecătoarea prințesă Mila, de care se îndrăgostește trubadurul Ruslan, este răpită de un vrăjitor malefic care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă și pentru a dovedi că iubirea pură poate învinge magia.

🌟 AVENTURI FĂRĂ PERECHE 2D (animație, regia Galina Miklínová)
Creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor pe care nu le mai găsim, viața Mâncătorilor de șosete este o aventură continuă. Ei sunt creaturi simpatice prinse într-o poveste cu gangsteri și răfuieli între două clanuri, unde prăpastia dintre generații și seturile diferite de valori dau contur poveștii.

🌟 EARLY MAN 2D (animație, regia Nick Park)
La începuturile civilizaţiei, când Pământul este încă stăpânit de creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi, Dug şi Hognob, tovarășul lui, se ridică împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.

🌟 ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ (documentar, regia Tom Barton-Humphreys)
Narat de Victor Rebengiuc, documentarul urmărește transformările prin care trece fabuloasa viață naturală din zonele sălbatice ale României. Munți abrupți, păduri străvechi, ape nesfârșite, toate acestea găzduiesc o faună deosebită, desprinsă parcă din legendă. Este surprinsă evoluția naturii de-a lungul celor patru anotimpuri, iar imaginile sunt unice.

Tarife adulți: 
până la ora 17:00 – 15 RON/bilet
dupa ora 17:00- 22 RON/bilet
TARIFE SPECIALE CINEMA:
elevi, studenți, pensionari – 14 RON/bilet, de luni până duminică, indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor.

TARIFE OCHELARI 3D:
Ochelari 3D reutilizabili – 4 RON/buc.

Toate tarifele: https://goo.gl/2Km11z

– In curand vom afisa programul complet al filmelor –

Pentru ca distracția să fie completă, aveți la dispoziție meniuri cu popcorn și nachos (începând de la 10,5 lei), apă, sucuri răcoritoare, ceaiuri și dulciuri.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut