4-7 ani – Clubul de Arta Actorului și Teatru pentru Copii Preșcolari

4-7 ani - Clubul de Arta Actorului și Teatru pentru Copii Preșcolari

4-7 ani – Clubul de Arta Actorului și Teatru pentru Copii Preșcolari

Pe 7 octombrie 2017, Continuu – Studio pentru dezvoltare prin artă – invită preșcolarii la Clubul de Arta Actorului și Teatru pentru Copii Preșcolari.

DE CE TEATRU PENTRU PREȘCOLARI?
Copiii sunt precum niște bureței care extrag informația din activitățile la care sunt expuși, își folosesc toate simțurile în mod egal pentru a cunoaște lumea. De aceea vârsta copilăriei este ideală pentru a experimenta prin intermediul jocurilor de actorie, pentru că, spre deosebire de omul matur, copilul-burețel are simțurile activate, gata să fie stimulate.

CE FACEM ÎN CADRUL CURSULUI?
Cursul propune o activitate relaxantă și constructivă pentru copii. Ei vor participa la un atelier intensiv de actorie și improvizație, care are la bază tehnicile de dezvoltare a calităților de comunicare, relaționare, încredere și conștientizare a mediului și a sinelui.
Pe parcursul întâlnirilor vom urmări dezvoltarea aptitudinilor artistice și vor face cunoștință cu roluri, poezii și scenete. De asemenea, în primele ședințe vom lucra exerciții care se referă la înțelegerea spațiului scenic, relaționare, atenție distributivă, răbdare, deschidere și dezinhibare, comunicare și creativitate.
Vom avea invitat din când în când un actor specializat în pedagogie pentru dicție și logopedie, care va interveni cu exerciții în funcție de nevoile identificate.
Cursul se finalizează cu un spectacol oferit părinților și celor dragi în care copiii vor avea ocazia să își prezinte rezultatul muncii în echipă.

Modalitatea cea mai ușoară și mai plăcută pentru a-i face pe copii să se descopere și să fie cât mai conștienți de ei înșiși și de calitățile pe care le au este prin intermediul JOCULUI.

Modulul 1 (11 săptămâni): jocuri, improvizație și măști – spectacol cu părinții.
Modulul 2 (11-12 săptămâni): jocuri, reconsolidarea echipei, rol, fabule, moravuri, spectacol.
Modulul 3 (11-12 săptămâni): jocuri, reconsolidarea echipei, rol, povești, dramatizări de basme.
Fiecare modul nou propune o nouă temă dramaturgică și noi deschideri de explorare dramatică. ATENTIE! Participarea la module nu este condiționată de participarea la un modul anterior. Înscrierea este posibilă oricând în primele 5 ședințe ale unui modul. Participare minimă/modul: 6 ședințe.

CÂT COSTĂ?
Prețul pentru un întreg modul este de 715 lei (adică 65 lei/ședință). Poți să achiți și în trei rate, două a 250 lei și a treia de 215 lei. Plata se poate face prin transfer bancar sau în numerar, la sediul nostru.

CÂND?
În fiecare sâmbătă începând cu 7 octombrie, între 10:00 și 11:15 (durata unei ședințe este de 75 min), cu spectacol în 16 decembrie.

UNDE?
Continuu Studio – Str. Alexandru D. Xenopol nr. 19, etajul 1. Spațiul se află în zona Grădina Icoanei, intrarea dinspre str. Polonă.

EXCELENT! CUM MĂ ÎNSCRIU?
Pentru înscrieri vă rugăm să completați următorul formular: https://goo.gl/forms/mOFhje68YBAOQ1Cc2
Sau ne puteți contacta prin e-mail la inscrieri@continuu.ro sau la numărul de telefon 0731 223 675.
Număr maxim de participanți: 14.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut