Activități de vară ReMind Center

Activități de vară ReMind Center

Activități de vară ReMind Center: Petrece o vacanță jucăușă împreună cu echipa Re-Mind Center! Toată vara, săptămână de săptămână , zi de zi, noi ne conectăm cu fiecare copil în parte și valorificăm fiecare moment petrecut împreună! 

Programele de vară Re-Mind Center sunt concepute pornind de la nevoile și așteptările copiilor, structurat cu multă atenție la detalii, versiune îmbunătățită ale celor din anii precedenți, prin prisma experienței și a resurselor și mai multe, și mai generatoare de curiozitate, inițiativă, perseverență și entuziasm.

Anul acesta vom fi prezenți în mai multe locații și vom avea o serie de activități unice, provocatoare, atractive, cu tematici diferite, pregătite cu atentie în raport cu fiecare vârstă și tip de inteligentă.

Pentru înscrieri la orice program accesați formularul online: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGiS5fgxzmvXpw08Fjzt19F3YeQMCdyrHpoENzPw8UjqgMuA/viewform

Pentru detalii ne puteti contacta la:
– telefon : 0756.072.233
– email: rmindcenter@gmail.com

Tabăra PRO-DARE se adresează copiilor de peste 7 ani și se va desfășura la Pasul Tihuța.
Perioade: T1: 1-7 Iulie / T2: 15-21 Iulie / T3: 29 Iulie – 4 August.
Avem gazde primitoare, mâncare gustoasă, mult spațiu verde, drumeții, voie bună, rafting pe Bistrița, ateliere de dezvoltare personală, tradiții și meșteșuguri românești, foc de tabără, talent show și multă distracție.

Tabăra VISAVENTURA se adresează copiilor de peste 8 ani și se va desfășura în localitatea Vișan – Iași.
Perioade de desfășurare: V1:24-29 Iunie / V2: 9-14 Iulie / V3: 23-28 Iulie / V4: 6-11 August.
90% dintre activități se vor desfășura în aer liber.
Programul taberei cuprinde o serie de ateliere de dezvoltare personală: atelier de orientare turistică, atelier de supraviețuire, tiroliană, tenis de masa, fotbal, ateliere de gătit, mind lab, jocuri logice și de atenție, educație financiară, plimbări în pădure, foc de tabără, talent show, karaoke și multe alte activități interesante.

Tabăra de zi – se adresează copiilor de peste 8 ani și se va desfășura luni-vineri, în intervalul orar: 8:00 – 18:00, localitatea Vișan – Iași.
Perioade de desfășurare: Z1: 25-29 Iunie / Z2: 9-13 Iulie / Z3: 23-27 Iulie / Z4: 6-10 August.
Programul taberei cuprinde o serie de ateliere de dezvoltare personală: atelier de orientare turistică, tiroliană, tenis de masă, fotbal, ateliere de gătit, mind lab, jocuri logice și de atenție, educație financiară, atelier de supraviețuire.

Școala de vara – parteneriat educațional – Re-Mind Center – Școala Internațională Spectrum Iași.
Se adresează copiilor de peste 5 ani și se va desfășura la Școala Internațională Spectrum Iași.
Program: Luni – Vineri
Interval orar: 8:00 – 16:00
Perioade de desfășurare: S1: 25-29 Iunie / S2: 2-6 Iulie / S3: 9-13 Iulie / S4: 16-20 Iulie / S5: 23 -27 Iulie.
Programul cuprinde ateliere de Robotics, Șah, Zumba, Circuite electronice, Oratorie, Talent show, jocuri cu apă, jocuri interactive, Mind Lab, Jocuri sportive (tenis, fotbal, baschet), Mind Lab, Jocuri logice și de atenție, distracție, voie bună, timp prețios.

Cursul de limba engleză intensiv – se va desfășura în luna iulie și va pune accentul pe teste/activitati atractive si stimulative cu scopul îmbunătățirii cunoștințelor de engleză.
Cursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-9/ 9-11/12-14 ani.
Copiii își îmbunătățesc pronunția, își imbogățesc cunoștințele de gramatică și învață să se exprime cu mai multă ușurință prin exersarea directă a unor întrebări și răspunsuri de la nivel simplu la nivel complex.
Tematica și structura programului sunt adaptate în funcție de vârsta și nivelul studiat, după stilul de învățare al fiecarui cursant, în funcție aptitudinile lor.

Cursurile Mind Lab și Limba engleză din zona Nicolina 1 se vor desfășura începând cu luna iunie doar marti și miercuri.
Programul Mind Lab captează atenţia copiilor şi îi ajută sistematic să-şi dezvolte capacitatea de gândire, inteligență emoțională și abilitățile sociale, pe care copiii se deprind încă de la ore să le aplice atât în joc cât și în situații din viața lor de zi cu zi.

Dragi copii,
Vă invităm să explorăm, să învățăm și să ne distrăm împreună!

Dragi părinți,
Oferiți copilului/copiilor o vară de neuitat!


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut