Adio toamnă! Atelier arts&crafts pentru copii

Adio toamnă! Atelier arts&crafts pentru copii

Adio toamnă! Atelier arts&crafts pentru copii

Adio toamnă! Atelier arts&crafts pentru copii:  Toamna a fost darnică și blândă cu noi anul acesta. Deși suntem aproape de sfârșitul ei, parcurile sunt învăluite încă în galben, ruginiu și roșu. Te plimbi și ridici ochii spre cer și spre ramurile copacilor și te simți învăluit într-o simfonie de culori.

Pentru că dorim să păstrăm vie peste iarnă această mantie de culori, vă invităm dragi copii pe 25 noiembrie la un atelier arts& craft special în care ne vom lua adio de la toamnă, păstrând din ea un mic crâmpei, o amintire. Ce vom face? Vom crea buchete de trandafiri, animale și imagini din natură folosind bogăția de frunze galbene, ruginii, arămii, roșii pe care toamna cu dărnicie ne-a lăsat-o.

Atelierul se adreseaza tuturor copiilor cu vârsta între 6-13 ani ani pasionati de pictură și activități arts&crafts. Veți avea ocazia să vă întâlniți cu copii care au interese și pasiuni asemănătoare cu ale voastre, să experimentați o tehnică mai puțin cunoscută, care cine știe, poate deveni un nou hobby, vă veți exprima simțul artistic și imaginația folosind materiale naturale inedite.

În cadrul atelierului vă vom pune la dispoziție toate materialele necesare realizării lucrării: Frunze uscate, flori, carton special, coli de hârtie, scobitori, șervețele, lipici, pensete. Voi trebuie să aduceți doar puțină imaginație și bună dispoziție. De restul, ne ocupăm noi. Facilitatorul atelierului va fi Carmen Ludușan, pasionată a tehnicii oshibana.

Înscrierile se fac trimițând un email la cristina@b-storm.ro sau sunând la telefon: 0723321150, până vineri, 24 noiembrie, ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!

Interval orar: 16.30-17.30
Tarif: 50 lei/persoană
Grup maxim: 8 persoane
Vârsta recomandată: 6-13 ani
Fiecare persoană participantă va realiza doar un singur produs pe parcursul atelierului.
Locul de desfăşurare: Igloo, Str. Făinari nr. 45, Sector 2, București

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut