Animale Colorate

Cel mai nou spectacol al Găștii Zurli la Teatrul de pe Lipscani – București.

Fetița Zurli și prietenii ei iubesc animăluțele și au grijă de ele. Le plimbă, le piaptănă, le hrănesc, se joacă cu ele. Așa că Tanti Prezentatoarea le dăruiește doi prieteni noi: cățelușul Tașu și cățelușa Tașa. Tura Vura – Vrăjitoarea cea caraghioasă este invidioasă pe noii prieteni ai Găștii Zurli și îi necăjește pe căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile și în cele din urmă îl prinde pe Cățelul Tașu și îl închide într-o cușcă. La rugămințile cățelușei Tașa și ajutați de Zâna Bună, Gașca Zurli pleacă în căutarea cățelului și îl găsesc în cele din urmă și îl eliberează. Ca să fie iertată Vrăjitoarea trebuie să se joace cu cățeii și să se împrietenească cu ei.

Un spectacol original marca Zurli semnat de Mirela Retegan – femeia care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

Muzica originală este semnată de Cornel Sorian – compozitorul care a scris toate cântecele pentru Gașca Zurli și care de această dată le dăruiește copiilor un nou superhit: Lingușealā de cățel.

Program

Ziua Ora
08/05/2016 de la 11:00
08/05.2016 de la 15:00
08/05/2016 de la 18:00

Bilete individuale

Categorie Preț
CATEGORIA I 100 Lei
CATEGORIA II 80 Lei
CATEGORIA III 60 Lei
CATEGORIA IV 40 Lei

Mai multe detalii puteți găsi AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut