Animale de pretutindeni (modul 3-5 ani)

Animale de pretutindeni (modul 3-5 ani)

Animale de pretutindeni (modul 3-5 ani): LUDOTECH & ȘTIINȚĂ PE PÂINE va invita la „Atelierele despre animalele de pretutindeni”! ***Modul pentru 3-5 ani 

Detalii modul:
– date de desfășurare
***Ședința 1: Animale de la fermă – 18 mai, ora: 18-19
***Ședința 2: Animale din ocean – 25 mai, ora 18-19
***Ședința 3: Animale din pădure – 8 iunie, ora 18-19
***Ședința 4: Animale de la Polul Nord – 15 iunie, ora 18-19

– cost: 50 lei/ședință
-număr copii: min. 6 – max.10
– părinții sunt bineveniti, obligatorie prezenta unui adult la min. 2 copii (nu exista taxa extra pentru parinti)
– ne vom ocupa de toate materialele pentru ateliere
Înscrieri: contact@ludotech.ro
Adresa: Calea Serban Voda, 22-24, București

Detalii ședințe:


***Ședința 1: Animale de la fermă-18 mai, ora: 18-19
Copiii vor învăța despre animalele care trăiesc la fermă, le vor identifica dintr-o serie de cartonașe și le vor lipi pe o planșă unde își vor construi propria fermă. Vor învăța prin asociere ajutorul fiecărui animal într-o fermă, dar și ce produse ne oferă fiecare.

***Ședința 2: Animale din ocean-25 mai, ora 18-19
Fiecare copil va primi un glob pământesc și ne vom însuși noțiuni minime de geografie : diferența dintre ocean și continent.
Copiii vor descoperi minunata lume care există în oceanele noastre, de la plancton la balenă. Vor identifica animale care trăiesc în apă față de cele care trăiesc pe uscat. Vor alege animalele preferate (marine și/sau oceanice) pentru a le lipi pe o planșă unde vor crea un tablou din ocean.

***Ședința 3: Animale din pădure-8 iunie, ora 18-19
Vom discuta și identifica cele mai cunoscute animale pe care le putem întâlni în drumețiile noastre prin pădure : ursul, vulpea, porcul mistreț, lupul, cerbi, multe păsări și insecte. Vom încerca să deslușim multe întrebări; de ce trăiesc ele acolo? Ce mănâncă? Unde își fac cuibul? Unde dorm? Trăiesc în copaci, pe pământ sau sub pământ?

***Ședința 4: Animale de la Polul Nord-15 iunie, ora 18-19
Fiecare copil va primi un glob pământesc și vom identifica împreună oceanele și continentele, apoi vom afla unde este Polul Nord și ce animale trăiesc acolo. Vor alege animalele favorite și le vor lipi pe o planșă pentru a crea un tablou cât mai real.
De ce oare animalele de la Polul Nord sunt albe? Unde sunt pinguinii?

Traineri/ Profesori: Andreea Sacagiu, Anișoara Ghită-Echipa Stiintă Pe Pâine

Desfășurăm activitătile cu un număr mic de participanți, astfel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți copii și fiecare dintre aceștia să rămană cu ceva concret în urma fiecărei activităti.

Stiintă pe pâine s-a născut din dorința de a oferi copiilor un mod practic, ușor și vesel de înțelegere și invătare a fenomenelor care se petrec în jurul lor.
Echipa noastră este formată din profesori/traineri bine pregătiti. Aceștia au abilitatea de a comunica eficient, au imaginație, gândire creativă, răbdare și simțul umorului.
Activitătile desfăsurate de noi au rolul de a ajuta copiii să aibă încredere în ei, să lucreze în echipă, să-și descopere abilitătile și pasiunile pentru un anumit domeniu și să își dezvolte creativitatea. Activitătile oferite de noi sunt 100% practice și sigure.

* Ludotech isi rezerva dreptul de a amana sau anula evenimentul in cazul in care nu se strange grupa minima sau din alte considerente obiective.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut