„Arena Magică” – show de excepţie la Circul Globus

„Arena Magică” – show de excepţie la Circul Globus

„Arena Magică” – show de excepţie la Circul Globus

Începând cu data de 22 octombrie 2016, Maestrul Mondial al Magiei, Vincent Vignaud, va purta publicul care va trece pragul sălii de spectacole a Circului Globus într-o lume plină de fantezie şi mister, în care totul este posibil.

aşteptăm în fiecare sâmbătă de la ora 15.00 şi duminică de la ora 11.00 şi ora 15.00 înArena Magică” de la Circul Globus urmăriţi un spectacol magnific care va transformaBucureştiul în Capitala magiei !

Pe lângă uimitoarele trucuri de magie, spectatorii vor fi încântaţi de măiestria jongleorilor, de forţa şi echilibrul acrobaţilor, de curajul şi eleganţa artiştilor la mare înălţime, de spectaculozitatea mersului pe sârmă şi de ghiduşiile clovnilor. Va fi un spectacol internaţional cu artişti din Franţa, Rusia, Germania, Spania, Ucraina şi, bineînţeles, dinRomânia.

nu uităm – copiii se vor bucura de vederea multor animale şi păsări care mai de care mai frumoase, mai elegante şi mai inteligente: cai, cămile, lame, struţi, papagali, câini, ponei şi maimuţe.

Acest spectacol va dezvălui publicului o lume fascinantă, plină de încântare şi mister, o artă mai puţin promovată în România, dar cu mare impact asupra imaginaţiei spectatorilor de toate vârstele.

Preţul biletelor este cuprins între 25 RON şi 60 RON în funcţie de locul din sală. Biletele pot fi achiziţionate on-line , începând cu data de 17 octombrie 2016.

Detalii găsiţi pe www.circulglobus.ro.


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut