Argument împotriva Competiției

Argument împotriva Competiției reprezintă o conferință în cadrul căreia vor fi analizate toate problemele privind această atitudine competitivă, existentă în rândul copiilor.

Competiția reprezintă un concept cu care copiii se confruntă încă de mici. Și, surprinzător, chiar părinții contribuie la insuflarea acestei atitudini competitive. Mereu li se cere sau, mai bine zis, li se impune copiilor să fie primii: la vorbit, la terminat mâncarea din farfurie, la făcut primii paşi, la grădiniţă şi la şcoală. Continua competiție și, mai ales, prima poziție se pare că ar fi singurele condiții pentru ca cei mici să îmbrățișeze succesul.

Această tendință, existentă tot mai mult în cadrul famiilor, va fi dezbătută și analizată de Alfie Kohn în a doua conferință, când miturile privind acest subiect vor fi demontate. Alfie va susține și va argumenta faptul că acest model competitiv insuflat copilului, reprezintă un obstacol în dezvoltarea armonioasă a acestuia, premiile și medaliile obținute determinând oamenii să-și vadă semenii ca pe niște obstacole. Astfel, nu trebuie să fii surprins că în lupta acerbă pentru locul de pe podium, cei mai mulți dintre copii sunt răniți și, totodată, acest fenomen dezvoltă egoismul celor mici, distrugând încet, dar sigur, copiii.

Tarife înscriere în perioada 5 – 20 mai

Conferință Preț
Parenting Necondiționat 240 lei
Argument împotriva compentenței 240 lei
Pentru accesul la ambele conferințe prețul este de 380 lei.

Tarife înscriere în ziua conferinței

Conferință Preț
Parenting Necondiționat 260 lei
Argument împotriva compentenței 260 lei
Pentru accesul la ambele conferințe prețul este de 400 lei.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare, poți intra AICI .


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut