Art-terapie cu mandale de lumină | Momentul nașterii

Art-terapie cu mandale de lumină | Momentul nașterii

Art-terapie cu mandale de lumină | Momentul nașterii:  Un program transformațional dedicat părinților și viitorilor părinți! Mandalele de lumină sunt structuri pe care creierul le recunoaște pentru că au la bază același cod de generare regăsit în creșterea a tot ce este organic – șirul lui Fibonacci.

Funcționează ca matrici pe care creierul le recunoaște că fiind reprezentări ale potențialului complet. Această recunoaștere are loc prin procesul de neurofeedback, generând ajustări ale hărților mentale și ale asocierilor făcute.

Momentul nașterii conține pentru fiecare Codul Personal cu care a venit aici în viață. Este momentul primei respirații, al primului contact direct cu mediul exterior. Este momentul primului pas în viață, ghidați de harta deja conturată prin percepțiile și trăirile avute în pântecul mamei.

Înscrie-te în sistemul de programări on line al Centrului Pronatalita- https://www.supersaas.com/schedule/pronatalita/înscrieri

În data nașterii se găsește codul prin care ne putem reconfigura această hartă inițială, codul de acces către resurse, către darurile cu care am venit, către potențialul știut, conștientizat dar și către potențialul ascuns, nevăzut sau pur și simplu ignorat.

Poate cea mai importantă mandala personală, mandala datei nașterii este că o resetare. Ne improspătează energia, dizolvând blocaje. Ne pune în contact cu potențialul nostru și activează resursele interioare primite prin naștere.

Într-o serie de patru ateliere, vom lucra cu mandala momentului nașterii, explorând, pe rând, 4 perspective:

29 mai 2018: Vibrația interioară și misiunea personală

Ziua nașterii te ajuta să înțelegi cum ești când ești doar tu cu tine, fără nici o mască. Te ajută să înțelegi cum ești tu în lumea ta interioară și care este misiunea ta personală.

Cum vibrează sufletul tău și ce a venit să experimenteze aici, indiferent de moștenirea primită de la părinți?

5 iunie 2018: Tiparele moștenite prin mamă și vibrația socială

Cifra aflată în luna nașterii este în legătură cu tiparele moștenite de la mamă (și mama ei, și mama mamei ei… ). Atunci când te găsești în situații despre care spui “si mamă era asa”, “si mamă ei făcea asa”, “sunt fix ca mama”, “fac lucrurile pe dos decât mama”, “n-o sa fiu niciodată că mama” etc., lucrând cu arhetipul acestei cifre ai ocazia să vindeci și să eliberezi tiparele moștenite prin mamă și să transformi relația cu mama ( cu , cu arhetip, inclusiv cu din , vindecând astfel imaginea de ).

Nu întâmplător nașterii influențează modul care ești relație cu lumea, atunci când ești lume. Care este pe care o folosești pentru fi acceptat lume care este arhetipul pe care manifești când ești context social?

12 iunie 2018: Tiparele moștenite prin vibrația generației

Atunci când vrem relația cu , tiparele moștenite prin , cu anului nașterii.

Cum fost (cum este) relația cu tatăl ? Ce (condiționări) se familia tatălui ?

Tot prin anului ne cu misiunea noastră generație cum ne lume. Cum ne aducem contribuția la lumea care trăim? Ce fel de lume vrem moștenire copiilor noștri?

19 iunie 2018:  Cifra destinului

Cifra destinului (se obține adunând toate cifrele din data nașterii) te ajută să înțelegi destinația aleasă, drumul de urmat în viață potrivit naturii tale.

Lucrând cu mandala momentului nașterii, îți poți activa potențialul și darurile cu care ai venit și poți elibera constrângeri și blocaje moștenite.

Îți resetezi mintea, eliberând gânduri și emoții care îți limitează experiența, creșterea personală și bucuria.

Mai mult, atunci când noi vindecăm și eliberăm propriile limitări, facem cadou copiilor noștri un drum mai liber de urmat, dăruindu-le mai multe resurse decât limitări!

De ce și cum ne ajută mandalele?

Pentru ca hărțile mentale sunt formate din asocieri făcute între diverse concepte, idei ori termeni, asocieri care funcționează automat și, deci, inconștient.

Pentru că tu îți creezi singur/a formă mandalei, mintea e reinvatata să gândească liber, în afara șabloanelor date/create deja de altcineva.

Pentru că te ajuta să dai formă și să exprimi ceea ce nu poți exprima în cuvinte.

Pentru că, de ce nu, poți face artă din emoțiile tale, exprimându-le dincolo de cuvinte.

Pentru că dezvoltă intuiția, spontaneitatea și rapiditatea gândirii.

Mandalele de lumină sunt diferite de mandalele găsite în cărțile de colorat sau pe internet. Dezvoltă gândirea non-liniară care ajută să facem saltul la alt nivel de gândire și înțelegere, cu efecte măsurabile în modul de acțiune, gândire, relaționare.

“Nu am talent la desen” nu este o piedică, ba, chiar ajută să facem diferența între a desena “frumos” și a stimula neuroplasticitatea creierului prin lucrul cu mandale de lumina. O mandala nu trebuie să fie “frumoasa” pentru a avea efect asupra hărții mentale și a sinapselor.

Facilitator:

Ramona Gherasim, psiholog, coach și formator NLP, formator mandale de lumină, formator art-terapie adleriana, facilitator constelații sistemice și familiale, facilitator parenting, cu formări în educație Gifted, terapie Theta, terapie florală Bach, cu experiență de 11 ani în lucrul cu oamenii pentru creștere și dezvoltare personală

Înscrie-te în sistemul de programări on line al Centrului Pronatalita-https://www.supersaas.com/schedule/pronatalita/înscrieri

Recomandăm aceste întâlniri în special gravidutelor și mămicilor, dar și tuturor căutătorilor de sens 😉

Fiecare întâlnire durează 2 ore 150 lei/. Detalii suplimentare găsiți la pronatalita@gmail.com

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut