Atelier „Ajută-mă să fac asta singur!”

Atelier „Ajută-mă să fac asta singur!”

Atelier „Ajută-mă să fac asta singur!”

„Rădăcinile oricărei plante aleg dintre numeroasele substanţe ale solului doar pe acelea de care plantă are nevoie.” – citat din Maria Montessori

 Săptămâna aceasta ne vom juca cu roadele toamnei din grădină cu legume și ne vom pregăti pentru sezonul următor… cu murături.

Credem cu tărie în importanța educației timpurii pentru a pune fundamentele dezvoltării fizice și psihice sănătoase, ale dezvoltării sociale, spirituale și culturale complexe. Ceea ce învață copiii în primii ani reprezintă mai mult de jumătate decât vor învăța tot restul vieții.

Continuăm cu materiale educative noi și forțe proaspete seria activităților dezvoltate joia într-un an școlar nou. Scopul activităților este creșterea capacității de concentrare, deprinderea abilităților sociale și de relaționare, întărirea încrederii în forțele proprii și îmbunătățirea abilităților de comunicare, printr-o serie de activități relevante de la potrivire și sortare până la lectură de grup, dans și activități creative. Materialele didactice utilizate sunt atât materiale originale Montessori, cât și alte materiale dezvoltate intern, pe principiul DIY.

De ce să vii în pod? Ca să te inspiri, ca să-i oferi copilului tău posibilitatea de a experimenta un mediu nou și sigur alături de tine, să oferi creierului său stimulare pentru ca experiența primilor ani de viață să aibă un impact pozitiv pentru tot restul vieții.

Durată: aprox 1h/ activitate + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe
Vârstă recomandată: 1-3 ani
Costuri: 50 lei/ ședință, respectiv 180 lei/ 4 activități consecutive și 480 lei/ 3 luni consecutive-vă rugăm să solicitați detalii pentru reduceri suplimentare în funcție de numărul abonamentelor întocmite
Trainer: Ramona Marcoceanu
Prețuim prieteniile vechi și pioritate în formarea grupei o au familiile care frecventează deja activitățile din pod. Numărul de locuri este limitat. Pentru detalii și înscrieri, vă așteptăm pe: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com

Podul lui Sfredeluș-Povești de jucat și jocuri de povestit este primul proiect al Asociației Lira Projects, organizație non-guvernamentală și non-profit a părinților informați, conștienți și curajoși.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut