Atelier creație „Tic-Tac, Tic-Tac!”

Atelier creație „Tic-Tac, Tic-Tac!”

Atelier creație „Tic-Tac, Tic-Tac!”

E ora mesei! E timpul să mergi la culcare! În zece minute plecăm, te rog să te îmbraci e târziu!

Pentru noi este atât de logic și firesc să formulăm astfel de cerințe și chiar ne supăram, atunci când copiii noștri nu au nici o reacție. Pentru ei insă timpul nu există. Și e firesc să fie așa. Totuși, încet încet este necesar să le introducem noțiuni despre timp și ceas.

Construcția propriului ceas este cea mai bună metodă, pentru a-i stimula pe cei mici să își dorească să cunoască ceasul. Întâi vom realiza decorul ceasului pe o plansă canvas, cu culori acrilice și de tot felul și instrumente de pictură. Apoi vom monta mecanismul ceasului, indicatoarele, bateria și suportul acestuia.

Pe lângă toate aceste noțiuni despre timp, acest atelier le dezvoltă imaginația, creativitatea, determină satisfacția realizării unei lucrări finite și implicit creșterea încrederii în sine.

Clubul Copiilor Isteți asigură toate materialele necesare pentru a crea un ceas artistic: mecanism ceas, indicatoare, suport canvas, 6 culori acrilice, pensulă, suport plastic și baterie.

În plus, asigurăm o atmosferă caldă părintilor – o carte bună, un ceai sau o cafea aromată!

Categorie de vârstă 4-8 ani
Dată 18.03.2017
Ora 12.00 -13.30
Număr participanți 8 – 12 copii
Locație Clubul Copiilor Isteți – Str. Virgil Plesoianu, Nr. 14A, București – Sector 1
Coordonare Simona Egu
Preț atelier 50 lei/ copil

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768 929 291 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut