Atelier Cu drag pentru Artă – tehnici de desen

Atelier Cu drag pentru Artă – tehnici de desen

Atelier Cu drag pentru Artă – tehnici de desen:  În pictură și în desen nimic nu este imposibil. Pornind de la acest gând vă invit să descoperim împreună tehnicile desenului. Pornind de la ce inseamnă o linie și un punct vom ajunge să realizăm o natură statică respectând proporțiile, compoziția și paginația.

Acest curs este recomandat copiilor cu vârstele cuprinse între 7-14 ani. În 16 întâlniri (de două ori pe săptămană) vom descoperi tehnici, metode de desen și vom petrece fiecare atelier într-un mod distractiv și educativ.
Iată care sunt temele pe care le vom aborda:

despre linie și formă
despre construcția obiectelor din jurul nostru
rapoartele dintre obiecte (cât de mare este un obiect fată de un alt obiect; un obiect pare mai mare dacă este mai aproape de privitor)
tipuri de hașuri (redarea umbrelor și a luminii folosindu-ne de hasură)
desenul în creion
desenul în cărbune
desenul în creioane colorate
tehnică mixtă (creion, cărbune, acuarele)
compoziția
natură statică în creion

Cursul este susținut de Ana-Maria Găleteanu. Artist plastic și pedagog cu experientă, Ana predă arta copiilor cu bucurie, cu zâmbetul pe buze și cel mai important, este atentă la fiecare copil. Prin intermediul acestui curs, Ana dorește să le ofere copiilor elemente de limbaj plastic și încredere în propriile forțe, în așa fel încât fiecare copil să-și descopere uneltele proprii și potrivite prin care se poate exprima prin desen.

Când? În fiecare marți și vineri de la ora 17.00 la 18.30, începând din 8 mai.
Locul de desfăsurare: Igloo, Str. Făinari nr. 45A, et. 1, ap. 2, Sector 2, tel: 0723 321150
Tarif: 880 lei/modulul de 16 lecții.Plata se va face în 4 tranșe (220 lei/4 lecții). Costul tuturor materialelor necesare este inclus în tariful cursului.
Grup maxim: 10 -12 copii
Vârstă: 7-14 ani

Acest modul de 2 luni va fi urmat de unul de pictură unde tot cu Ana veți descoperi informații despre artiști, despre tehnici de pictură… și cel mai important, veți aduna amintiri frumoase la Igloo Club într-un mod creativ și educativ.

Înscrierile se fac trimițând un email la cristina@b-storm.ro sau sunând la telefon: 0723321150, pană pe 6 mai, ora 16.00 . Vă așteptăm cu drag!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut