Atelier de Actorie și Musical Maia Morgenstern

Atelier de Actorie și Musical Maia Morgenstern

Atelier de Actorie și Musical Maia Morgenstern:  Ne propunem ca prin acest atelier să oferim copiilor și adolescenților o alternativă sănătoasă și utilă de a petrece timpul liber prin activități ce contribuie la dezvoltarea lor personală.

Prin exerciții de actorie, dans, canto și emoție ne dorim ca cei mici să capete deprinderi corecte în ceea ce privește o conduită sănătoasă și echilibrată de viață, o dicție clară, respirația costo-diafragmatică corectă, stăpânirea emoțiilor, emiterea corespunzătoare a sunetelor, atenția pentru ritm, obiceiuri sănătoase de mișcare, curajul de a vorbi în public, atenția pentru partener, socializarea, generozitatea, descoperirea plăcerii în ceea ce muncești.

Atelierul de Actorie și Musical Maia Morgenstern va avea loc în perioada 1-7 iulie 2018, la hotel “Roua” unde se vor ține cursuri de actorie, canto, dans și dezvoltare emoțională ce se adresează tuturor copiilor între 8 și 18 ani. În timpul celor 7 zile copiii vor avea ocazia să se întâlnească și să discute cu invitați surpriză, actori, cântăreți, regizori, personalități în domeniul artistic și să dea interviu presei invitate în fața camerelor TV.

ACTRIȚA MAIA MORGENSTERN VA SUSȚINE 7 DIN CELE 16 ATELIERE PROGRAMATE.

Cazarea participanților se va face în camere de două și trei persoane cu pături individuale, un adult supraveghetor (la 6 copii) se va afla oricând la dispoziția lor, cât și un cadru medical care va fi prezent pe toată perioada taberei. Cursurile vor avea loc în aceeași locație că și cazarea, în funcție de vreme, în interior sau pe terenul de sport.

Meniul este unul diversificat și sănătos. Va include 3 mese (la ora 8.00, 13.00 și 19.00), o gustare de fructe (11.00), un desert (19.00), apă, ceai, compot și lapte. Inclusiv micul dejun este servit la porție și nu în bufet suedez pentru a putea copiii să mănânce echilibrat și variat, porții în plus dacă doresc.

Programul zilelor de atelier începe duminică, 1 iulie, ora 17.00-18.30 cu un atelier de cunoaștere bazat pe jocuri și exerciții de mișcare cu actrița Maia Morgenstern. Textele propuse pentru exerciții sunt poeziile pentru copii și povestiri de Tudor Arghezi și scene din povestea “Alice în țara minunilor”de Lewis Carroll, muzica Alexandru Giroveanu și arii însoțite de scene din muzicaluri celebre ca “Vrajitorul în Oz”, “Peter Pan”, “Mary Poppins” și filme Disney. În ziua de luni de la 9.30-11.00 este programat atelierul de dans, urmat de atelierul de actorie între 11.30 și orele 13.00.

În fiecare zi între 14.00 și 15.00 se doarme, că apoi, în funcție de vreme, urmează luni atelierul de dans pe terenul de sport sau în poiana din apropiere. În ziua de marți sunt programate atelierele de actorie, canto și dans. Miercuri copiii încep ziua cu atelierul de canto, urmat de cel de actorie și atelierul de emoție. În funcție de dorințele copiilor dar și de invitații ce vor veni, atelierele se vor roti între ele în așa manieră încât să cuprindă informațiile pe care ne-am propus însă să nu obosească copiii, ci să-i antreneze. Mâncarea sănătoasă, programul de mișcare zilnic și odihna sunt obiceiuri necesare să devină rutină pentru o dezvoltare armonioasă a celor mici. Ultima seară o vom petrece sărbătorind întâlnirea noastră cu o petrecere karaoke. Sâmbătă, în ultima zi, va avea loc ultimul atelier și copiii vor prezenta părinților un spectacol de maximum o oră cu ceea ce au învățat în zilele de atelier.

Perioadă: 1-7 iulie 2018
Locația: Hotel “Roua”, Predeal
Înscrieri și detalii: 0745507598 și 0742276558

ÎNSCRIERILE CONTINUĂ PÂNĂ PE 30 IUNIE! Mai multe informații sunt disponibile AICI!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut