Atelier de Bandă desenată la Fabrilabo

Atelier de Bandă desenată la Fabrilabo

Atelier de Bandă desenată la Fabrilabo: Supereroii au cucerit imaginația copiilor și prin benzi desenate, și prin filme. Superman, Wonder Woman, Thor, Iron Man, fiecare cu puterile și aventurile lui se luptă să devină favoritul lor. Dar cum ar fi să își creeze copiii propriii supereroi?

În atelierul de bandă desenată copiii descoperă cum ia naștere un supererou, cu puteri și slăbiciuni unice, cum se dezvoltă un scenariu și cum se împarte apoi în pagini și vignete pentru a deveni un prim episod dintr-un album de bandă desenată. Fiecare copil va finaliza un prim album din aventurile supereroului creat de el în urma atelierului.

Detalii atelier

Atelierul de Bandă desenată va avea loc la Fabrilabo, str. Volga nr. 3, zona Domenii, în perioada 18-22 iunie, zilnic în intervalul 9.00-12.30. Modulul este indicat copiilor cu vârsta (orientativă) de 7-12 ani și costă 350 lei/copil. Înscrierile se fac prin email la salut@fabrilabo.ro până sămbătă 16 iunie ora 18. Detalii se pot obține la telefon 0770 343 827 sau găsiți pe blog – http://bit.ly/2s7RvXX

Adună-ți superputerile și vino la Fabrilabo! Îți dăm șansa să devii supererou în propria bandă desenată!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut