Atelier de dulciuri raw vegan

Atelier de dulciuri raw vegan

Atelier de dulciuri raw vegan –  alături de Laura Tofan de la Atelierul de Bobo!

Data: 16.06
Ora: 17-18
Recomandăm vârsta 3-6 ani
Cost copil: 50 lei sau doi copii: 45 lei/copilaș
Este nevoie de prezența unui adult însoțitor.
Înscrieri: contact@ludotech.ro

Descrierea Laurei:

„Sunt Laura Tofan, am doi copii, Vladimir și Petra și, de ceva timp, am început să mă “joc” cu ingrediente nutritive, pentru a realiza dulciuri sănătoase, dar mai ales gustoase, într-un laborator de dulciuri raw vegan.
Dulciurile pe care le fac nu conțin zahăr, ingrediente de origine animală (excepție mierea), aditivi, conservanți sau coloranți și nimic nu este procesat termic.
Folosesc pentru produsele mele: nuci, alune, semințe, miere/sirop de agave, curmale, fructe proaspete sau deschidrate, cacao/carob, unt de cocos/cacao, mirodenii naturale.
De găsit, mă puteți găsi aici:www.atelieruldebobo.ro și aici: https://www.facebook.com/atelieruldebobo/

Îmi doresc și reușesc de cele mai multe ori :), să le ofer copiilor mei, dulciuri sănătoase și gustoase, iar acum cred că a venit timpul, să împart și cu alți copii pasiunea mea.
Ne putem juca împreună în cadrul atelierului. Povestim despre efectele mai puțin plăcute ale consumului excesiv de zahăr, ne murdărim puțin pe mâini :), realizăm împreună bomboane raw vegan și așa demonstrăm că putem pregăti și mânca dulciuri bune, dar sănătoase, care nu conțin zahăr. Fiecare copil va pleca acasă cu o punguliță de bomboane realizate chiar de el!”

Să ne vedem cu poftă mare!

* Ludotech își rezervă dreptul de a amâna sau anula evenimentul în cazul în care nu se strânge grupa minimă sau din alte considerente obiective.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut