Atelier decoupage pentru copii şi adulţi

Atelier decoupage pentru copii şi adulţi

Atelier decoupage pentru copii şi adulţi

Halloween is coming! Atelier de decoupage pentru copii și adulți

Halloween-ul, chiar dacă este o sărbătoare de import, a devenit una dintre preferatele copiilor și o ocazie minunată pentru ca toată familia să petreacă timp impreună. In pregătirea acestei sărbători, toți dăm frâu liber imaginației și ne gândim cum să decorăm mai năstrușnic și mai haios casa, ce costume înfricoșătoare să ne pregătim, ce feluri de mâncare mai monstruoase să preparăm. Cum din nicio casă nu trebuie să lipsească un felinar în noapte de 31 octombrie, ne-am gândit să vă propunem un atelier de decoupage în cadrul căruia vom transforma un simplu borcan într-o minunație de felinar de Halloween decorat cu dovleci, pisici negre, fețe monstruoase, paianjeni, vrăjitoare și fantome.Atelierul va avea loc în 29 octombrie 2016.

Veți avea la îndemână o mulțime de șervețele cu modele tradiționale de Halloween, practic, toate consumabilele necesare pentru a da frâu liber creativității voastre. Va trebui să aduceți cu voi de acasă doar puțină imaginație, bună dispoziție și… bineînțeles, borcanul 🙂 pe care doriți să îl transformați în felinar. Veți fi ajutați în desăvârșirea felinarului de gazda acestui atelier, Costelina Dogariu, meșteră iscusită în tehnica decoupage-ului.

Înscrierile la atelierul de decoupage de sâmbătă, 29 octombrie, se fac trimițând un email la cristina@b-storm.ro sau sunând la telefon: 0723321150, până vineri, 28 octombrie, ora 18.00.Rezervările vor respecta regula „primul venit, primul servit”.
Vă așteptăm cu drag!

Interval orar: 11.30-13.30
Tarif: 40 lei/persoană; dacă veniți copil + adult beneficiați de un tarif special de 60 lei.
Grup maxim: 10 persoane
Vârsta recomandată: 6-99 ani
Locul de desfăşurare: Igloo, Str. Făinari nr. 45, Sector 2, tel: 0723 321150

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut