Atelier Gratuit de Mindfulness – tricks and games pentru părinţi

Atelier Gratuit de Mindfulness – tricks and games pentru părinţi

Atelier Gratuit de Mindfulness – tricks and games pentru părinţi

Atelier Gratuit de Mindfulness – tricks and games pentru părinţi: Dragi părinți și viitori părinți, vă invit la un workshop de mindfulness în care voi prezenta o serie de tips& tricks pentru a fi mai prezenți în viața de zi cu zi, în relația cu copiii noștri dar și cu întreaga familie.

Mulți dintre noi acționăm ca și cum am fi pe pilot automat. De câte ori vi s-a întâmplat să plecați de acasă ca apoi să vă întoarceți pentru a verifica dacă ați închis bine ușa? De câte ori vi s-a reproșat că pur și simplu nu ați auzit ce vi s-a spus?
Lipsa de atenție ne afectează relația cu familia sau cu cei dragi prin faptul că nu observăm sau că uităm multe dintre lucrurile care se întâmplă în jurul nostru.
Acum câțiva ani călugărul budhist Bhikkhu Sukhacitto (Amaravati Monastery, UK) mi-a amintit despre importanța comunicării conștiente, a senzațiilor din corp atunci când ne exprimăm și a conexiunii cu celelalte ființe din jurul nostru.
Mai târziu, Pasura Dantamano (Wat Phra Dhammakaya), calugărul care conduce programul Peace Revolution m-a ajutat să înțeleg cum putem fi ancorați în prezent, cum putem lăsa spațiu în minte și cum ne putem conecta mai bine cu ceilalți, astfel încât să îi putem asculta și înțelege cu drag.
După mai multe călătorii lungi prin India, Nepal, Thailanda și Anglia, și cursuri de Vipassana (meditație budhistă) m-am hotărât să împărtășesc cu voi în cadrul acestui workshop cum să ne liniștim mintea și să fim prezenți valorificând și transformând fiecare clipă într-una magică.
Sunt psiholog, psihoterapeut cognitiv-comportamental și mindfulness trainer iar în ultimii ani am ținut sesiuni de sound healing & meditație ghidată cu ajutorul tank drum-ului, dar cel mai important este că am inima deschisă și că mă bucur să împart cu voi toate acestea!

Workshop-ul va fi structurat în patru părți diferite:
1. O prezentare succintă a ceea ce înseamnă a fi mindful în relația cu cei mici și nu numai
2. Exerciții și joculețe care pot fi făcute acasă împreună cu familia/ copilul pentru a deveni mai prezenți și pentru a crea o nouă conexiune cu cei din jurul nostru
3. Sesiuni de sound healing & meditație ghidată pentru relaxare și conectare cu Sinele nostru superior
4. Discuții practice despre ce înseamnă a fi mindful și a acționa din starea de prezență, împărtășind iubire celor dragi

Workshopul se va desfășura între orele 12-17.

Cei care simt recunoștiință pentru darul primit sub formă de informație pot oferi o donație la sfârșitul workshop-ului dar nu permiteți acestui aspect să stea în calea participării.

Evenimentul se adresează tuturor părinților, viitorilor părinți dar și celor care interacționează cu cei mici și vor să aducă armonie în relațiile cu cei din jurul lor și în întreaga lume. Parintii pot veni insotiti de bebelusii sugari.

Trainer: Psiholog Octavia Vasile
Program: 21 aprilie, ora 12:00

Locație: Prăvălia Părinților (Str. Sperantia D. Theodor, nr. 108)
Înscrieri:
contact@pravaliaparintilor.ro
0737017930

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut