Atelier Micul Fotograf la Fabrilabo

Atelier Micul Fotograf la Fabrilabo

Atelier Micul Fotograf la Fabrilabo – Vom face împreună o călătorie în lumea fascinantă a fotografiei și vom descoperi cum să privim cu adevărat detaliile și frumusețea lucrurilor care ne înconjoară. 

Pornim de la funcțiile de bază ale aparatului de fotografiat, învătăm ce înseamnă o încadrare bună, ne cultivăm simțul estetic, ne dezvoltăm creativitatea cu realizarea unor compoziții fotografice, mergem în parcuri și facem fotografii inedite, avem teme pe care le vom discuta în cadrul orelor de curs.

La final participanții vor ști să facă diferența între o poză obișnuită și o fotografie de calitate foarte bună! Din acel moment, ei vor privi lumea cu ochii unui fotograf iar acest mod îi va ajuta în tot ceea ce ei vor dori să facă în viitor.

Mentorul atelierului este Cătălin Nenciu, pasionat de fotografie și călătorii, care a dovedit în nenumărate rînduri că știe să capteze atenția publicului tânăr cu prezentări ingenioase, memorabile.

Atelierul de fotografie se adresează copiilor între 7-12 ani care dețin un aparat de fotografiat. Recomandăm copiilor să-și aducă și telefonul smart pentru că vor descoperi aplicații interesante și moduri creative de a ajusta fotografiile realizate la curs. Într-una din zilele dedicate modulului Micul Fotograf vom organiza și un atelier-surpriză, care va face plăcere copiilor și-i va incita să aprofundeze lumea fotografiei 🙂

Detalii atelier
Atelierul de fotografie este susținut în perioada 16-20 iulie, în intervalul 9.00-12.30, la sediul Fabrilabo din str. Volga nr. 3. Modulul de 5 zile costă 350 lei, tarif ce acoperă expertiza trainerilor, materialele de lucru și gustarea de la ora 11. Înscrierile se fac prin email la salut@fabrilabo.ro începând de azi, în ordinea primirii mesajelor și în limita locurilor disponibile. Detalii se pot obține oricând la telefon 0770 343 827.

Îi așteptăm pe copii cu experiențe strașnice și fotografii care rămân!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut