Atelier pentru copii „Știu că pot”

Atelier pentru copii „Știu că pot”

Atelier pentru copii „Știu că pot”

„Nu pot”, „Nu sunt suficient de bun”, „Ceilalți copii nu mă ascultă”, „Mi-e greu să îmi fac prieteni”, „Nu merit”, „Mai bine nu spun nimic”, „Mi-e teamă să greșesc”, „Dacă greșesc vor râde de mine”.

…sunt doar câteva gânduri pe care copiii le pot avea zi de zi. Unii, vor ști măcar să le împărtășească familiei. Pentru cei mai mulți însă, aceste gânduri vor rămâne ascunse celorlați și se vor transforma mai târziu într-o incapacitate de adaptare, performanțe reduse și sentimente de neputință și devalorizare. Acești copii, sunt viitorii adulți care se vor zbate între dorința de a fi și sentimentul distrugător de a nu putea.

Pentru a înlătura efectul nociv al acestor gânduri, copiii trebuie să învețe cât mai devreme să le recunoască, să le conștientizeze, sa le poată analiza, să le comunice părinților și să reușească apoi să le înlocuiască cu gânduri sănătoase, motivante, care să ii ajute să se adapteze situațiilor noi sau mai puțin ușoare.

Pentru a „vindeca” aceste gânduri cât și pentru a le preveni, vă invităm Duminică, 26 Februarie, la un Atelier pentru copii, condus de Psiholog Diana Todea.

Prin joc, copiii vor învăța cateva practici sănătoase care îi vor ajuta sa întîmpine gândurile negative și să se valorizeze mai mult pentru a-și realiza potențialul maxim.

Intervalul de vârstă recomandat pentru participarea la atelier, este de 6-11 ani.

Participarea este 30 lei/copil și include toate materialele necesare pentru desfășurarea atelierului.

Vă așteptăm cu drag.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut