Ateliere de dezvoltare muzicală pentru copii cu vârsta peste 8 ani

Ateliere de dezvoltare muzicală pentru copii cu vârsta peste 8 ani

Ateliere de dezvoltare muzicală pentru copii cu vârsta peste 8 ani

Ateliere de dezvoltare muzicală pentru copii cu vârsta peste 8 ani: Cu fiecare întâlnire ne apropiem prin muzică şi mişcare de lumea unuia dintre marii compozitori de muzică clasică –Vivaldi, Beethoven, Strauss, Saint-Saens, Mozart, Enescu, Bach, Chopin, Haydn şi Ceaikovski. Timp de 50 de minute facem un exerciţiu de imaginaţie, încercând să trăim şi să simţim în spiritul epocii căreia îi aparţine fiecare dintre compozitorii aleşi – Baroc, Clasicism, Romantism, Modernism. În cadrul fiecărui atelier ne vom concentra atenţia asupra unui singur compozitor: îl vom descrie prin prisma locului și a timpului în care a trait, vom povesti întâmplări din viața lui. Totul – pentru a-i înțelege cât mai bine muzica.

Atelierele vor fi conduse de un muzician cu experienţă, însă vor prima reacţiile şi senzaţiile copiilor, care vor fi încurajaţi să dea frâu liber imaginaţiei, să se mişte şi să cânte; ne interesează la fel de mult şi transmiterea ideii că ascultăm muzică nu pentru că trebuie, ci pentru că ne place.

Dezvoltarea muzicalității. Explorare instrumentală. Deprinderea artei de a înțelege muzica clasică. Dezvoltarea motricității și a expresivității corporale.

Detalii practice
10 ateliere cu durata de 50 minute fiecare, desfășurate săptămânal, în fiecare luni în perioada
2 Octombrie 2017 – 17 Decembrie 2017
Grupa 8-11 ani: luni, ora 18:00 – 18:50

Muzicieni responsabili: Sorina Bobeico

Număr de participanți: minim 6 participanți, maxim 12 participanți

Tarif modul (10 ateliere): 550 RON

Recomandăm ținută lejeră. Părinții sunt bineveniți la primul și la ultimul atelier din seria celor 10 ateliere.

 


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut