Ateliere de mișcare și muzică în limba engleză

Ateliere de mișcare și muzică în limba engleză Din 6 Decembrie lansăm un program de ateliere de mișcare și muzică în limba engleză, la care copiii învață să socializeze, să fie creativi, să delimiteze spațiul și regulile într-un loc nou, altul decât acasă, și cu oameni noi, alții decât familia și prietenii apropiați.

Copiii participă la diverse jocuri prin care învață noțiunile de bază în limba engleză, fac jocuri de mișcare și în același timp învață să recunoască muzica marilor compozitori, află din ce țară vin diferitele stiluri de dans sportiv, sunt încurajați să creeze și ei mișcări de dans.

Într-un mix de muzică clasică și muzica preferată a copiilor din desenele animate, atelierele de muzică și mișcare abordează coregrafii și ritmuri diferite, cu provocări prin jocuri și animație cu recuzită.

De ce să vii cu copilul tău la aceste ateliere?

Dezvoltarea personală prin mișcare, muzică, dans se poate face și este indicat să se facă din primii ani de viață. Atelierele pentru copii mici nu au ca obiectiv doar dansul; pașii de dans și coregrafiile de multe ori cad în plan secundar.

Profesoara de dans are o experiență de 7 ani în lucrul cu copiii, are studii în psihologie și terapie prin dans și foloseste metode moderne de predare, fără a recurge la recompense.

Programul de ateliere de mișcare și muzică în limba engleză pune în valoare învățarea și îmbunătățirea deprinderilor:

Sportive: coordonarea, mobilitatea, rezistența;
Educative: stabilirea, înțelegerea și urmarea unor reguli;
Artistice și sociale: lucrul în echipă, atenția distributivă;
Detalii Ateliere de mișcare și muzică în limba engleză pentru copii de 3-5 ani

Atelierele încep pe 6 Decembrie și vor avea loc în fiecare marți, între orele 18.15-19.15 (ședința din 27 decembrie se reprogramează pentru 10 ianuarie 2017).

Vârsta: 3-5 ani
Grupa de 8-10 copii
Tarif: 200 lei / 4 ședințe cu plata în avans până pe 30 Noiembrie sau 240 lei/ 4 sedinte pentru plata după 1 Decembrie. După înscriere, veți primi pe email contul pentru plată.

Înscrierea se face aici: http://www.gokid.ro/ateliere-de-miscare-si-muzica-in-limba-engleza-pentru-copii-de-3-5-ani/

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut