Ateliere de robotică (modul adresat copiilor între 6-9 ani)

Ateliere de robotică (modul adresat copiilor între 6-9 ani)

Ateliere de robotică (modul adresat copiilor între 6-9 ani): Am pregătit un modul captivant de ROBOTICA din seria LEGO Education, care îmbină noțiuni de știință, design, matematică, tehnologie!

Programa de studiu

 Atelierul de Robotică se bazează pe o metodă de învățare inovativă care combină elementele practice cu o tehnologie integrată, pentru a crea o experiență unică pentru copii
 Activitățile ajută la dezvoltarea abilităților şi cunoștiințelor în domenii precum știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM)
 Lucrând în echipă, copiii vor construi diverse modele pe care le vor aduce la viață cu ajutorul unui program software intuitiv, pus la dispoziție de către LEGO Education. Programarea (vizuală) se face pe laptopuri şi tablete, iar construcţia se realizează cu mult îndrăgitele piese LEGO
 Metoda de învățare care oferă copiilor încrederea de a pune întrebări și instrumente pentru a găsi răspunsurile și pentru a rezolva problemele din viața reală.

Date: 2, 9, 16, 23 iulie
Ora: 18:00-19:00
Cost modul 220 lei
Cost ședința: 55 lei
Înscrieri: contact@ludotech.ro

Despre Academia de Robotică:
Creăm și să dezvoltăm ateliere motivante și educative pentru
copii, care să le stimuleze inteligența, imaginația, creativitatea și să le sporească încrederea în forțele proprii.

Pe curând!

* Ludotech își rezervă dreptul de a amâna sau anula evenimentul în cazul în care nu se strânge grupa minima sau din alte considerente obiective.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut