B-FIT in the Street!

B-FIT in the street

B-FIT in the street

Între 9 și 12 iunie, orașul devine decor fantastic, populat de personaje neașteptate care se amestecă în mulțime și interacționează cu trecătorii.

Evenimentul este parte din candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii – București 2021.

B-FIT in the Street! aduce la București 21 de spectacole de teatru, nouă țări participante și sute de artiști, cu un program divers de pantomimă, circ, comedie, dans, acrobație, muzică de stradă și paradă, din care nu lipsesc nici reprezentațiile românești semnate de Teatrul Masca, numerele cu caracter educativ din Slovacia și producțiile de anvergură din Franța și Olanda. În fiecare seară, în Centrul istoric, Piața Universității sau Piața George Enescu, spectacolele nocturne vor lumina panorama orașului cu jocuri de foc și acrobații aeriene sau cai uriași, iar pe timp de zi, numerele interactive de teatru de stradă vor transforma orașul într-o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.

O premieră a festivalului este reprezentată de spectacolele din cartierele bucureștene, în Parcul Moghioroș din Drumul Taberei și Parcul Humulești din Ferentari, în spiritul candidaturii orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

B-FIT in the Street! 2016 începe joi, 9 iunie, la ora 19, în Piața Universității, când va avea loc spectacolul de deschidere și prezentarea trupelor invitate în acest an. După evenimentul de deschidere, spectacolele itinerante vor putea fi văzute în zona Centrului Istoric.

Află mai multe despre trupele de teatru de stradă participante, reprezentațiile unice, traseele trupelor mobile și program aici.

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

Galerie FOTO – Prima ZI de Festival:


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut