Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg | Lacul Lebedelor

Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg | Lacul Lebedelor

Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg | Lacul Lebedelor

Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg | Lacul Lebedelor: Membrii „Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg”, maeștri ai patinajului artistic şi ai baletului clasic rusesc, revin la începutul anului 2018 la Cluj-Napoca. Prezența celor mai renumiţi balerini-patinatori ai lumii, întâmpinată mereu cu sală plină și multă bucurie, a devenit tradiție în orașul din inima Transilvaniei. Evenimentul va avea loc duminică, 14 ianuarie 2018 și va avea două reprezentații, una de la ora 16:00 și cealaltă de la ora 19:00, la Opera Națională Română.

Iubitorii de arte frumoase vor avea ocazia să revadă cel mai iubit spectacol de balet al tuturor timpurilor – „Lacul lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski ales în acest an ca reprezentaţie principală a turneului, aniversând astfel 140 de ani de la prima punere în scenă la Teatrul Bolshoi din Moscova în anul 1877.

Muzica magnifică a lui Ceaikovski, dar și libretul „Lacul lebedelor” sunt predestinate să creeze o atmosferă unică în care povestea impresionează audiența prin grație divină și splendoare. Publicul este transpus într-o lume a frumosului și a armoniei în care balerinii par să se alăture universului ghețurilor cu mișcări ale maiestuoaselor lebede, păstrând elementele baletului clasic, cu o coregrafie dificilă, dar spectaculoasă, adaptată mișcărilor specifice patinajului, cu decoruri impresionante și costume fascinante.

Informatii despre bilete:
Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de pe site-ul www.dieselevents.ro sau de pe site-urile partenerilor.
Prețul biletelor (lei): 347, 298, 279, 258, 238, 198, 189 şi 89(vizibilitate redusă).
Pachete speciale pentru familie: copii de cel mult 5 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită(fără loc pe scaun), iar cei cu vârsta de până la 8 ani au reducere de 50%

Informaţii & Rezervări:
office@dieselevents.ro
rezervari@dieselevents.ro
Telefon: 0730 083 881, 0730 083 880, 0264 439 043

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut