#BeHealthy Bucharest Festival. Intrarea este liberă!

#BeHealthy Bucharest Festival. Intrarea este liberă!

#BeHealthy Bucharest Festival. Intrarea este liberă!  Pe 16 iunie, ne luăm super porția de sport, sănătate și distracție în aer liber, impreună cu toată gașca de prieteni și cei mai iubiți antrenori World Class, la #BeHealthy Bucharest Festival powered by World Class România.

Unde ne întâlnim?
Herăstrău, intrarea Charles de Gaulles.

Cum activăm energia #BeHealthy?
Avem Zumbaton, Metabolic Blast, Pilates, maraton de cycling și nu se termină aici! Pentru că mai avem Morning Yoga, Dance, Partner Challenge, Stretch for Anyone și tot nu e gata!

Te energizăm cu o Clasă Surpriză, te provocăm la Move-On Challenge și te inrolăm în Bootcamp-ul Under Armour! Îți aducem cea mai spectaculoasă combinație între fitness, planking, gaming și senzații tari în realitatea virtuală, VR Rider powered by World Class!

Pentru copii avem Zumba, Yoga, Gymnastics în zonă special amenajată și asta nu e totul! Tot pentru ei lansăm provocarea la cea mai tare cursă, #BeHealthy Kids Race.

Pentru toți cei prezenți avem muzică bună, distracție, surprize și concursuri din partea World Class, a partenerilor și sponsorilor festivalului, pe întreg parcursul evenimentului!

Intrarea la #BeHealthy Bucharest Festival este LIBERĂ! Locurile la clasele din festival sunt limitate.
În curând, vei putea afla programul complet și te vei putea înscrie online la clasele și competițiile tale preferate din festival!

Pregătește-te pentru cea mai mare demonstrație de sport și sănătate, sambătă, 16 iunie, la București.


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut