Călătorie din inima voastră pânâ în inima muntelui

Călătorie din inima voastră pânâ în inima muntelui

Călătorie din inima voastră pânâ în inima muntelui: În tabăra cu Familia Lumea lui MOMO, #sezonul 7, toate poveștile încep cu a fost odată.

A fost odata un șirag de oameni, un șirag de vise, un șirag de copii veseli, un șirag de părinți împliniți, un șirag de trăiri, un șirag de intămplări neîntămplătoare, un șirag de genunchi juliți, un șirag de emoții, un șirag de lacrimi de veselie adunate în pumnișori, un șirag de ceaiuri băute impreună, un șirag de povești dăruite și ascultate, un șirag de îmbrățisari, un sirag de vreascuri trosnind în foc, un șirag care speram să nu se termine niciodată…aceasta este povestea noastră, pe care o scriem împreuna cu voi, an de an, de fiecare data altfel și totuși la fel.

Ne pregătim și în acest an pentru a vă oferi un spațiu plin de oportunități de conectare cu sine, cu cei dragi vouă, cu natura și comunitatea în care ne vom strănge. Dorim să vă încurajăm să conștientizați lucrurile frumoase din viața voastră, să realizați ca darul cel mai prețios pe care îl aduce fiecare membru al familiei voastre este IUBIREA. În plus, răspundem astfel nevoii voastre de a vă oferi o vacanță în care să puteți interacționa cu alți părinți cu aceleași valori, să vă lăsați copiii să se joace liberi în natură, să aibă conexiuni de calitate, să exploreze noi oportunități sociale și să se hrănească sănătos.
Așadar, vă poftim ca timp de 7 zile să vă deconectați total de la ritmul vietii voastre cotidiene, pentru a vă conecta și reconecta cu energia benefica a jocului, cu bucuria de a fi și a fi împreună. Mai avem un singur lucru de completat pentru cei care încă n-au fost cu noi în tabără: mare atenție, tabere noastre dau dependență!

Intenția noastră:
Să plecați acasă cu energia bună a oamenilor și a pământului, bucurie în suflet, cu supriza că încă mai știți jocurile copilăriei, cu amintiri în toate culorile, cu pietricele adunate de te-miri-unde, cu borcanul înțesat cu amintiri, cu aha-uri despre relația voastră cu copiii, cu prieteni, cu convingeri noi pe care să le așeze în lada de zestre a copiilor, cu iubire și empatie față de partenerul de viață. Și am decis că cea mai bună cale de a ne cunoaște este să petrecem împreună un timp de joacă, explorare și conectare. Și nu doar copiii și părinții au nevoie de mai multă apropiere, ci și partenerii, adulți din familie. Mama și tata au și ei niște lucruri de împărtășit. Și când este mai potrivit, dacă nu în vacanță, să descoperi lucruri noi împreună cu oamenii cei mai dragi ție?

Cum ne distrăm? 
Așa că am gândit aceste tabere ca pe niște antrenamente intensive de comunicare empatică. Puteți să-i spuneți cum vreți – tabără de family building, tabără de dezvoltare familială etc. Avem la dispoziție 7 zile în care să ne bucurăm, să ne plimbăm în pădure, să construim, să bricolam, sa gătim, să coasem, să pictăm, să ne jucăm în echipe, să construim relații noi și să consolidăm relații mai vechi. Pe parcursul zilelor de tabără există activități gândite pentru toată familia, activități doar pentru copii și activități doar pentru părinți, care includ sesiunile de parenting și dezvoltare personală cu Monica Reu și Mira Loghin.

Ziua se încheie cu o poveste care ne adună șoptit, deopotrivă părinți și copii, în jurul focului. Iar după ce copiii îl iau de mână pe Moș Ene și merg la culcare, părinții mai rămân în jurul focului la un pahar de vin și vorbe, pentru a continua poveștile, pentru a lega sau consolida prietenii.

Pe scurt
Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noştri aşa cum ne dorim, dar nu avem timp acasă.
Ne vom juca intre noi, vom râde mult, ne vom rostogoli pe deal și fân proaspăt cosit
Vom descoperi cele mai nebănuite insușiri ale ființei noastre conectăndu-ne la partenerul nostru de viață
Vom socializa cu părinți care seamănă cu mine și cu tine, și poate vom lega noi prietenii.
Vom cerceta cu ochiul, cu pasul, cu bicicleta, cu inima împrejurimile unice ale locurilor în care ne aflăm
Vom pedala pe cușmele dealurilor și prin umbra pădurilor
Vom găti sub cerul liber bunătăți care ne fac mai viguroși și plini de energie
Vom participa la intălniri doar pentru noi, părinții, facilitate de Monica Reu și Mira Loghi
Vom învăța să arătăm grijă și întelegere față de cei care aparent nu îi ințelegem Vom fi impreună, simplu și autentic!

Beneficii pentru copil: 
• Își petrece timp de calitate alături de părinții lui, înconjurat de alte familii
• Deprinde noi abilități de comunicare și relaționare într-o comunitate de familii;
• Consolidează comunicarea cu ceilalți membri ai familiei;
• Învață lucruri noi, se joacă, se relaxează, petrece timp de calitate în natură;
• Îsi face prieteni noi
• Își antrenează stima de sine și încrederea în forțele proprii;
• Crește încrederea în părinți dar și în educatori.
Beneficii pentru părinte:
• Te reconecteazi la copilul tău interior, uiți de stres, lași deoparte agitația orașului și a treburilor zilnice;
• Te relaxezi activ și petreci timp de calitate în natură;
• Stabilești o mai bună comunicare cu copilul și cu ceilalți membri ai familiei;
• Îți consolideazi relația de cuplu
• Trăiești experiențe care te ajută se afli lucruri noi despre copil, partener și chiar propria persoană;
• Ai acces la o comunitate de părinți cu valori și preocupări comune.
Vărstele potrivite ale copiilor

Dacă 3-4, 5-6, 7-11 ani este locul potrivit pentru ei și voi, pentru ca fiecare să se bucure în tihnă de fiecare moment pregătit de noi. Și e important să fie la vârsta cand poate rămâne fără părinți pe o durată de 2 ore alături de alți copii la joacă.

Logistic vorbind…

Avem 3 sesiuni 24-30 iunie, 8-14 iulie si 22-28 iulie
Despre Gazda Taberei de Familie Lumea lui MOMO

Se numeste Casa Izvoranu, si este locul unde te poti lasa liber sa simti cum TU devii NATURA. La doar 30 km de orasul Buzau, într-un loc uitat de timp, cu paduri salbatice si peisaje de o frumusete aparte, Cabana Izvoranu este locul unde te poți lăsa liber să simți cum TU devii NATURA. Veti fi cazati intr-o locatie de 4 margarete ce dispune de 12 camere mobilate si decorate in stilul traditional romanesc, foarte spațioase și confortabile, ce vă vor aminti de casele străbunicilor.

În plus…
1. copiii se vor bucura de un spațiu outdoor special amenajat pentru cățărat, legănat, ascuns, alunecat facil oricărei vărste
2. Vom putea vizita în fiecare zi Ferma cabanei, să hrănim animalele domestice și chiar să mulgem văcuțele care ne vor da laptele de dimineață.
3. Avem o bucătărie de vară unde va mirosi mereu a mâncare ca la bunica acasă, si unde vom avea ateliere de pâine coaptă pe vatră.
4. Avem terase umbroase, bănci pentru citit si chiar un lac si un pârâiaș unde să aruncăm pietricele
5. Drum de mers cu bicicleta, de alergat și pădure cât vezi cu ochii de căutat comori
6. Mos Doru Bărbosu, ne va călăuzi prin poieni și luminișuri după ierburi și plante medicinale și ne va împărtăși din poveștile lui de viață adunate în cei 80 de ani
7. Loc de foc pentru poveștile de seară ale copiilor, si loc de foc pentru poveștile de seară de dupa ora de culcare a copiilor
8. N-am încercat țuica lui Mișu, gazda noastră, însă le-am văzut fețele celor care veniseră înaintea noastră

Ce ai mai vrea să știi e aici…

• Vei avea 6 nopti de cazare in camere duble spațioase sau la cort pe pajiștea de lăngă casă cu acces la facilități de toaletă și duș, pensiune complete cu 3 mese pe zi și 2 gustări
Optiuni culinare pentru vegetarieni, lacto vegetarieni si non-vegetarieni
• Echipa Lumea lui Momo, formată din 6 instructori-mentori care vor avea grijă ca nevoile voastre de relaxare, joacă, grijă, atenție si conectare să fie împlinite
• Programe dedicate de joacă, creativitate, bricolaj, explorare în natură pentru copii cu tehnici de comunicare empatică
• Șezători pentru părinți
• Drumeții la pas sau călare pe bicicletă
• Balul de Absolvire la finalul călătoriei
„Reconciliere cu mine și cei de lângă mine” 5 sesiuni de workshop dedicate tuturor relatiilor de iubire din viața noastră, facilitate de Monica Reu și Mira Loghin

Despre ce și cum ne hrănim

Cei care ne stiu din sezoanele precedente, cunosc cât de multă importanță acordam hranei noastre de zi cu zi. Astfel, taberele de vară nu fac excepție, așa că ne pregătim și de asta data cu un menu marca MOMO, plin de culoare, savoare, vitamine, minerale gătit cu multa iubire si pricepere de gazdele noastre. Fie ca alegi un menu OMNIVOR sau VEGETARIAN, te vei bucura de energie si stare de bine. Nu nu folosim faina alba, zahar alb sau brun, conservanti sau adaosuri care „fac gustul mai bun”. Menul va fi primit de fiecare participant ulterior înscrierii.

Ce ne spun cei care au mai fost

“Draga Mira, as vrea sa iti mulțumesc pentru tot ce faci si ne-ai oferit, pentru conectarea pe care o aduci in familia noastra, pentru comunitatea frumoasa pe care o construiești. �Ne-a placut tare mult in tabara si anul acesta si am reveni cu drag si anul viitor.. Ne-am bucurat de locatia extraordinara ( nu stiu cum le găsești, de meniul sănătos, de oamenii pe care ii aduni in jurul tau si in echipa ta; Am avut ocazia sa interiorizam mai bine experiențe si informații care au fost prezente si anul trecut.

O saptamana de relaxare mintala si emotionala. M-am simtit ca intre prieteni din secunda 1, si asta ma ajutat sa ma eliberez de toate gandurile si emotiile negative, adunate in ultimele luni acasa si la serviciu. Sentimentul care ma incearca acum este implinirea, nevoile mele de conectare cu fetita mea, de relaxare, odihna, miscare, socializare simt ca au fost atinse pe deplin. Voi mai reveni cu siguranta in tabara, va multumesc”

“Simt recunostinta si bucurie pentru toate momentele frumoase. M-am bucurat de o companie buna, compania copiilor, a părinților, a organizatorilor, a gazdelor, a naturii înconjuratoare. A fost o tabară minunaăa în care imi doresc ăa mai revenim în fiecare an, ca un SPA pentru suflet. Alexandru mi-a spus ca s-a simțit bine și cel mai mult i-a placut Balul (petrecerea de final).

“Orice calatorie se sfarseste, insa intotdeauna apar noi drumuri si oportunitati. In aceasta saptamana a fost mult joc si creativitate, armonie si relaxare. Suntem recunoscatori pentru oamenii minunati pe care i-am intalnit si pentru timpul petrecut in natura. Va multumim”

Draga Lumea lui Momo, iti multumim pentru experienta traita in aceasta tabara, pentru caldura pe care o transmiti draga Mira, pentru momentele frumoase traite aici. A fost o experienta unica si plecam linistiti si incarcati de energie pura. Te iubim, Mira!

Înscriere și pachete financiare

Primul pas după ce ați citit cu atenție oferta noastră este să ne scrieți și să verificați disponibilitatea locurilor pentru perioada pe care o preferați. Dacă sunt locuri veți primi cotația de preț aferentă structurii familei voastre. Partea a doua este să completați formularul de înscriere, iar în 24 de ore să faceți plata avansului pentru blocarea locului. Locul odată rezervat rămâne ale dumneavoastră până la efectuarea următoarei plăți.

Adresa noastră de email este intabaracufamilia@lumealuimomo.ro
Persoana de contact Hazel Petrescu
Telefon 0724825699


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut