Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională 2018

Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională 2018

Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională 2018 –  Itsy Bitsy a făcut posibil ca ziua de 1 iunie să fie Zi Liberă Națională, așa că hai să ne bucurăm împreună! Sărbătorim Ziua Copilului Împreună cu Părinții, la cel mai mare eveniment de joacă părinți-copii din București! Timp de 12 ore, Parcul Alexandru Ioan Cuza va găzdui un festival-maraton, în care aducem activități pentru toată familia, jocuri și concursuri, distracție și o mulțime de surprize!

Ce am pregătit pentru Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională 2018:

*Itsy Bitsy Show:

Anul acesta, ai parte de și mai multă veselie, la scena Itsy Bitsy! Ți-am pregătit 10 ore de entertainment, cu muzică, dans, magie, improvizație și concursuri! De la 10:00 la 20:00, vei găsi mereu ceva care să te uimească, la Itsy Bitsy Show.

*Itsy Bitsy Live:

Radioul Itsy Bitsy este al tău, este cadoul nostru pentru tine. Anul acesta, emitem LIVE din parc, de la 8 dimineața, la 8 seara. Vino în parc, la studioul Itsy Bitsy în aer liber și Zi Liber ce simți, ce îți place, ce te face fericit!

*Itsy Bitsy Joacă:

Am amenajat un spațiu în care părinții să se simtă din nou copii, iar cei mici să fie liberi să râdă, să se joace, să fie uimiți și să descopere noi forme de distracție. Aici, prietenii noștri vor aduce jocurile copilăriei, jocuri de societate, experimente amuzante, povești jucăușe și activități creative.

*Itsy Bitsy Creativ:

Te așteptăm într-un spațiu plin de activități ludice. Vei găsi activități de bricolaj, ateliere artistice, piese de teatru și concursuri haioase.

*Itsy Bitsy Sport:

Aici, copiii și părinții au ocazia să descopere și să încerce activități fizice, distractive și sănătoase.

*Itsy Bitsy Bebe:

Am invitat o mulțime de prieteni preocupați și pasionați de dezvoltarea bebelușilor și a viitoarelor mămici, care te vor întâmpina cu activități educative, discuții cu specialiști în domeniu și jocuri special concepute pentru bebeluși.

*Itsy Bitsy Parenting:

Parenting cu bucurie, asumat și relaxat! În cadrul atelierelor interactive Itsy Bitsy Parenting, unii dintre cei mai mari specialiști în parenting vin să se întâlnească cu părinții, să facă schimb de idei și de experiențe. Te așteptăm la ateliere cu lipici, pentru părinți și pici!

*Itsy Bitsy Food:

O nouă premieră anul acesta va fi zona Itsy Bitsy Food, unde vei găsi cele mai delicioase și sănătoase gustări pentru tine și puiul tău!


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut