Club de vară @Ludotech

Club de vară @Ludotech

Club de vară @Ludotech: Se închide școala și nu poți duce copilul la bunici în iunie? Ce ai zice dacă ar veni la Ludotech, pentru o interacțiune de calitate cu alți copii și cu un trainer care să faciliteze această interacțiune?

>>>Cui se adresează?
Copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, indiferent dacă sunt familiarizați cu învățarea non-formală sau nu.

>>>Ce vei găsi la Clubul de Vară Ludo? 
Credem în învățarea prin acțiune și interacțiune, încurajăm mai degrabă latura colaborativă decât pe cea competitivă și învățăm mai multe despre noi înșine și despre ceilalți prin jocuri educative de interior și de exterior, experimente, explorarea resurselor Ludotech și discuțiile libere facilitate, nu dirijate.
Dintre activități propuse: explorare resurse STEM [Science-Technology-Engineering-Mathematics], prin interacțiunea cu Cubetto, roboțelul alături de care învățăm programarea fără ecran, simularea circuitelor electrice, activități cu realitate augmentată, 3D pen, kituri de știință și experimente cu apă etc., proiecții de filme, boardgames.

>>>Un grup restrâns (maxim 14 copii), pentru a asigura calitatea și atenția acordată fiecăruia în parte. Accentul va cădea pe creativitate, găsirea soluțiilor prin resurse proprii, dezvoltarea personală, socială și a spiritului de echipă.

>>>Un parteneriat cu Leanway Entertraining, un concept care îmbină educația cu divertismentul.

>>>Ce nu vei găsi la Clubul de Vară Ludo?
Nu vei găsi o școală clasică, unde profesorul vorbește, iar copiii scriu ce li se dictează. De fapt, nu vei găsi un profesor, ci un trainer cu o experiență de peste zece ani în învățarea non-formală adaptată și cultural-artistică.

Pentru mai multe detalii despre conceptul Ludotech, vă invităm să accesați:
https://www.facebook.com/pg/Ludotech.ro/about

Pentru mai multe detalii despre conceptul Leanway Entertraining, vă invităm să accesați: http://entertraining.weebly.com/ce-e-leanway-entertraining.html

>>>Unde?
Ludotech, Calea Șerban Vodă 22-24, București

>>>Când?
De luni până vineri, între 10:30 și 15:30, începând cu 18 iunie 2018.

>>>Cât costă?
Clubul de Vară Ludotech este structurat în module de câte două săptămâni.
Primul modul se desfășoară între 18 – 22 iunie (prima săptămână) si 25 – 29 iunie (a doua săptămână) și are prețul promoțional de 800 lei (pentru plata integrală, în avans). Detaliile despre următoarele module vor fi publicate ulterior.
Plata se poate face și în două rate a câte 450 de lei (prima rată la înscriere și a doua rată la începutul programului, pe 18 iunie).
Cei care participă la un modul pot beneficia de o reducere la modulele ulterioare.
Prețul include materialele folosite, dar nu include masa de prânz, pe care și-o va procura fiecare. Vă putem face câteva recomandări în acest sens, la cerere, însă nu putem facilita acest serviciu. Va exista, totuși, un interval orar dedicat mesei de prânz.

>>>Cum se face înscrierea?
Printr-un email cu titlul ”Înscriere Club de Vară Ludotech” trimis la adresa contact@ludotech.ro, până la data de 11 iunie 2018.

Vă rugăm să includeți numele și vârsta copilului/copiilor și o scurtă descriere a lui/lor, pentru a ne putea face o idee cu cine vom lucra și pentru a putea adapta activitățile.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut