Clubul exploratorilor, modul pentru copii de 9-12 ani

Clubul exploratorilor, modul pentru copii de 9-12 ani

Clubul exploratorilor, modul pentru copii de 9-12 ani: Vrei ca al tău copil să se distreze pe timpul vacanței, în timp ce învață lucruri utile și își exersează limba engleză? Te invităm în CLUBUL EXPLORATORILOR pentru copii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. 

***Unde? La Ludotech, Calea Șerban Vodă 22-24.

***Cu cine? Cu Sarah Key (Alexandra Stoian), trainer Leanway Entertraining.

***Module structurate astfel: 
>>>20 iunie, 10:30 – 11:30 sedinta demo – optional
>>>25 si 27 iunie, 10:30-12:00 – prima săptămână din modul în care învățăm noțiuni noi
>>>2 si 4 iulie, 10:30-12:00 – a doua săptâmână în care copiii lucrează împreună pentru a pune în practică ceea ce au învățat în prima săptămână.

***Înscrieri: contact@ludotech.ro

***Primul modul de 4 întâlniri: 
>>>Culturi și civilizații: vom discuta despre diverse culturi și civilizații ale lumii și vom afla lucruri noi, curiozități despre ele, apoi vom face comparații între ele prin raport la a noastră. În partea de aplicații, copiii vor lucra atât separat, cât și împreună, pentru a prezența colegilor concluziile pe care le-au tras și pentru a descoperi noi noțiuni fără ajutor din exterior. Vor putea să recunoască tipare de gândire dincolo de diferențele de limba și tradiții și vor învața cum să caute o informație utilă în acest sens și cum să o sintetizeze.

>>>Știință și experimente: vom afla despre lumea înconjurătoare și despre cum funcționează ea și vom explora împreună detaliile pe care le trecem cu vederea de multe ori în viață de zi cu zi. În partea de aplicații, vom face mici simulări și experimente, iar copiii vor lucra împreună la un proiect ales de ei.

***Costuri: 
DEMO: 60 lei
Daca ai participat la sedinta demo, vei mai achita 250 lei pentru urmatoarele 4 intalniri din modul.
Daca nu ai participat la sedinta demo, modulul de 4 intalniri are costul de 290 lei.
Minim 5 participanti.
Plata se face per modul.
Modulele vor avea tematici diferite, așa încât vă puteți înscrie la unul sau la mai multe module și vă puteți alătura oricând înainte de începerea unui nou modul.
Sesiunile se adresează copiilor cu un nivel minim de limba engleză A2-B1. Nu este destinat celor care nu au mai avut contact cu limba engleză. Pentru aceștia, recomandăm cursurile de începători pe care le oferim separat daca exista cerere.

***Despre Sarah : “Sunt trainer de limbi străine de 10 ani. Predau limba engleză, limba franceză, limba japoneză și limba română pentru străini și lucrez atât cu copii și adolescenți, cât și cu adulți Nu în ultimul rând, experiența mea de solist vocal și public speaker, precum și experiența din teatru, mă ajută să adaug stropul vital de creativitate activităților pe care le defasor, așa încât diversitatea să fie cuvântul-cheie al cursurilor și trainingurilor pe care le găzduiesc.”

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut