Conectarea Cu Cei Mici Prin Jocuri Și Povești – Lansare De Carte

Conectarea Cu Cei Mici Prin Jocuri Și Povești – Lansare De Carte

Conectarea Cu Cei Mici Prin Jocuri Și Povești – Lansare De Carte

Hai și tu să descoperi despre Conectarea Cu Cei Mici Prin Jocuri Și Povești. Te așteptăm în Brașov, la evenimentul de lansarea al primelor opt povești terapeutice din colecția “Abc-ul poveștilor terapeutice” scrise de Adriana Mitu, eveniment ce va include și o CONFERINȚĂ.

Fie că vorbim despre temerile copilului, despre manifestări agresive, lipsă de cooperare sau pregătirea și trecerea peste un eveniment dificil, cea mai bună soluție este JOCUL.

Jocul, pe lângă un foarte bun instrument terapeutic ce poate fi folosit de părinți și dascăli, este și un instrument de comunicare și conectare, care, de cele mai multe ori, dă rezultate uimitoare.

La finalul acestei întâlniri, vei avea toate resursele să folosești jocul pentru a înțelege și rezolva diferite situații. Totodată, vei putea descoperi ce anume dorește copilul să comunice prin jocurile sale și cum îi poți transmite anumite mesaje prin intermediul poveștilor terapeutice.

Ce vei descoperi la această conferință?

Vei afla tipuri de jocuri pe care le poți folosi în diferite situații:

temeri pe care le manifestă copilul: de separare, de întuneric, de a nu putea face un anumit lucru, de coșmaruri, de străini, de medic, de tuns, de apă și așa mai departe;
lipsa de cooperare;
limbajul nepotrivit;
manifestări agresive – victimă sau agresor;
rivalitatea între frați;
mințit și trișat;
mersul la culcare;
pregătirea pentru un eveniment dificil: apariția unui nou frate, prima zi de grădiniță, o procedură medicală și așa mai departe;
Aceste jocuri te vor ajuta să treci mai ușor peste situațiile provocatoare întâmpinate.

Conferința are o structură practică și multe exemple concrete.

Trainer: Adriana Mitu – autoarea colecției de povești terapeutice „ABC-ul poveștilor terapeutice” din cadrul Editurii Diana și a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“ , precum și a ghidului „Școala care crește Oameni de succes”, formator acreditat ANC, Parenting Trainer și Trainer specializat pe dezvoltarea cognitiv-emoțională a copilului.

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice

Următorul eveniment: 26 octombrie 2017
Durată eveniment: 3 ore (18:00 – 21:00)
Locuri disponibile: 60
Investiție: intrarea gratuită
Locaţie: în curând
Data limită pentru înscrieri: 25 octombrie 2017!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut