Creșterea și educarea copilului. Rolul tatălui.

Creșterea și educarea copilului. Rolul tatălui.

Creșterea și educarea copilului. Rolul tatălui –  Împreună cu Daniel Osmanovici vă invităm joi, 17 mai, la o conferință care vorbește despre rolul tatălui în creșterea și dezvoltarea copilului. Vom afla împreună care sunt responsabilitățile unui tată și ce influență poate avea în disciplina, educarea și sănătatea (fizică și mentală) a copilului.

Agenda evenimentului este:

1. Tatăl și nutriția copilului. Implicare și responsabilități
Nutriția copilului este extrem de importantă, deoarece este perioada în care hrana celor mici devine un stil de viață și influențează semnificativ atât educația alimentară, cât și sănătatea acestora. Este important că ambii părinți să ghideze, din punct de vedere alimentar, copilul spre obiceiuri alimentare sănătoase. Tatăl are o importanță vitală în acest proces și, în egală măsură, aceeași responsabilitate alături de mamă.
Despre implicațiile și responsabilitățile tatălui în nutriția celor mici vom discuta cu dr. Mihaela Posea, Medic Specialist diabet, nutriție și boli metabolice, Smart Nutrition

2. Rolul tatalul în disciplina celui mic
Cel mai adesea este vizat rolul mamei în creșterea copilului, însă se omite importanța tatălui și rolul acestuia în disciplina și educația celui mic. Se spune că tatăl trebuie să reprezinte autoritatea în fața copilului, chiar modelul acestuia, motiv pentru care comportamentul tatălui joacă un rol fundamental în dezvoltarea gândirii și chiar în alegerea unui model de urmat în viață.
Gabriela Maalouf, Trainer NLP pentru copii și părinți, ne va ajuta să înțelegem în ce măsură tatăl exercită o influența simțitoare în dezvoltarea caracterului unui copil și cum depind educația și disciplina copilului de tată.

3. Cum poate influența tatăl sănătatea fizică și mentală a copilului
Tatăl joacă un rol important în dezvoltarea copilului de la naștere până la maturitate. Și studiile susțin această afirmație. Concret, conform numeroaselor cercetări în domeniu, copiii cu tații implicați sunt mai puțin predispuși la probleme comportamentale și de sănătate.
Tații influențează sănătatea, atât fizică, cât și mentală a copilului în multe moduri. De aceea, în cadrul conferinței vom discuta despre cum poate tatăl să influențeze în mod pozitiv sănătatea celui mic și obiceiurile comportamentale sănătoase.

Evenimentul este GRATUIT, iar pentru participare este necesară înscriere în pagina dedicată evenimentului disponibilă aici-https://goo.gl/K8kigf 

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut