Cufărul cu păpuși – ateliere pentru copii

Cufărul cu păpuși – ateliere pentru copii

Cufărul cu păpuși – ateliere pentru copii:  n următoarea lună, Igloo Club vă invită la 4 ateliere din seria „Cufărul cu păpuși”, prin care susținem dezvoltarea limbajului la copii.

Ne vom folosi la maximum de creativitatea copiilor și vom confecționa păpuși handmade- personaje din poveștile fraților Grimm, cărora le vom da viață la sfârșitul fiecărei sesiuni. Copiii vor deveni actori iar părinții spectatori, încurajând copiii să se exprime și susținându-i în dezvoltarea comunicării, abilitate esențială în facilitarea integrării lor în societate.

Vom pune la dispoziție toate materialele necesare: hârtie creponată, bile, nasturi, paiete, lipici, sclipici, bucăți de materiale textile divers colorate, sârmulițe plusate și o grămadă de accesorii care așteaptă să fie folosite.

19 mai – Susținerea dezvoltării limbajului la copil, Povestea „Hansel și Gretel”-10.00-12.00

responsabilizam copiii și-i implicăm și concret: să aducă o bucată de pâine și câteva pietricele de acasă

26 mai – Susținerea dezvoltării limbajului la copil, Povestea „Cenușăreasa”-10.00-12.00
(vom confecționa inclusiv animăluțe)

1 iunie – Susținerea dezvoltării limbajului la copii, Povestea „Croitorasul cel viteaz”-10.00-12.00

responsabilizam copiii să aducă o felie de pâine sau mai multe și puțin magiun într-un borcănel

2 iunie – Susținerea dezvoltării limbajului la copil, Povestea „Rapunzel”-10.00-12.00

Primim și copii cu nevoi speciale, însoțiți de părinți și primim chiar și adulți, care nu se pot abține în a retrăi copilăria prin poveștile fraților Grimm. Îi vom responsabiliza cu activități privind dezvoltarea cadrului de poveste și susținerea copiilor în tot ce fac.
Aici suntem o familie.

Susținerea și coordonarea activităților: Magda Tulimianu, educator specializat, experiență în ludoterapie și instructor preparator, alături de noi din anul 2015.

Grupă maximă: 10 pers.
Vârstă: Copii 4-5 ani în echipă cu un părinte; copil participare independentă, între 6-10 ani.
Tarif: 50 lei/copil/atelier; 80 lei/echipă părinte+copil/atelier. Dacă doriți să veniți la mai mult de un atelier, beneficiați de o reducere de 20%.

Pentru înscrieri, sunați la 0723 321 150 sau trimiteți mesaj la cristina@b-storm.ro. Pentru primul atelier, asteptăm înscrierile pană pe 17 mai. Vă asteptăm cu drag!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut