Cum îmi găsesc vocaţia? Atelier pentru liceeni

Cum îmi găsesc vocaţia? Atelier pentru liceeni

Cum îmi găsesc vocaţia? Atelier pentru liceeni: Confucius a lăsat moştenire omenirii acest citat: “Fă ceea ce-ţi place şi nu va trebui să mai munceşti niciodată în viaţa ta”! Când a fost ultima oară când ai uitat să bei sau să mănânci pentru că ceea ce făceai în acel moment îţi capta complet atenţia?

Atunci când te ocupi de ceva ce te pasionează şi îţi pune abilităţile în valoare ai toate şansele să fii unul dintre puţinii oameni care se bucură de munca pe care o fac. Ca să descoperi mai uşor la ce eşti bun şi ce fel de job ţi s-ar potrivi, în funcţie de personalitatea, preocupările şi skillurile tale native, îţi propunem acest atelier de consiliere vocaţională. La cele 5 întâlniri vei lucra cu Alice Cornea, psiholog specializat pe resurse umane şi consilier vocaţional, iar la final afli care este domeniul în care ai cele mai multe şanse să excelezi folosindu-ţi atuurile personale.

Îţi va fi mai simplu să-ţi alegi profesia şi să te lămureşti care sunt paşii de urmat mai departe în construirea carierei.

Sesiunile de consiliere vocaţională te vor ajuta să:

  • Te cunoşti mai bine şi să faci alegeri care ţi se potrivesc
  • Identifici, în mod obiectiv, la ce eşţi bun(ă) cu adevărat
  • Identifici ce abilităţi ţi-ai dezvoltat până acum şi cum poţi să le valorifici pe viitor
  • Îţi îmbunătăţeşti încrederea în forţele proprii
  • Te integrezi mai uşor în mediul de lucru/ de învăţare
  • Relaţionezi mai uşor
  • Îţi îndeplineşti obiectivele cu mai puţin efort şi mai multă satisfacţie

La fiecare întâlnire vom folosi câte un instrument folosit în consilierea vocaţională: chestionare de identificare a valorilor sau intereselor, teste proiective şi de autoevaluare, analiză SWOT etc.

Pe lângă interpretarea rezultatelor fiecărui instrument în parte, vei învăţa cum să foloseşti ceea ce ai aflat despre tine şi să faci alegeri mai conştiente, care să-ţi susţină planurile profesionale.

Perioada de desfășurare: 9-13 iulie, ora 16:30

Vârsta: 14-17 ani

Cost: 300 RON (5 întâlniri)

Înscrieri AICI!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut