Cum să nu te sperii de un dovleac de Halloween?

Cum să nu te sperii de un dovleac de Halloween?

Cum să nu te sperii de un dovleac de Halloween?

Cum să nu te sperii de un dovleac de Halloween? – Toți copiii știu că dovlecii de Halloween sunt… înfricoșători. Din acest motiv ne-am propus să îi îmblânzim. Dar nu putem singuri, așa că sâmbătă 21 Octombrie, începând cu ora 12.30, copiii inventivi alături de părinții lor curajoși, sunt invitați să își facă propriul dovleac de Halloween decorat cu flori și fructe de sezon.

Împreună, vom decupa dovleci, vom pregăti buretele pentru flori, vom alege și asorta fructele și florile după culoare, formă și semnificație. La final, toți curajoșii vor pleca acasă cu dovleacul îmblânzit, să îl pună pe pervaz și să aștepte cu nerăbdare noaptea de Halloween.

Acesta este primul atelier de design floral desfășurat la Fabrilabo dintr-o serie care ne va încânta periodic privirea și simțurile, va descătușa energii creatoare nebănuite, fiind o adevărată terapie prin artă.

Ne sunt alături prietenii de la florăria Vitria, singurii floriști din România care își vând buchetele și aranjamentele proaspete printr-un automat de flori! Mai multe lucruri frumoase și utile pe care le fac aflați pe www.vitria.ro

Atelierul de Aranjamente florale pentru Halloween este deschis întregii familii, durează 1h30 și costă de 70 lei/familie. Pentru detalii, ne puteți suna la 0770 343 827 sau trimiteți un email la salut@fabrilabo.ro până joi 19 octombrie, ora 20.00.

Vă invităm să transformăm joaca în artă !

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut