Curs de stil vestimentar pentru adolescente (14-17 ani)

Curs de stil vestimentar pentru adolescente (14-17 ani)

Curs de stil vestimentar pentru adolescente (14-17 ani): Hainele pe care le porţi vorbesc despre tine. Ştii ce spun ele despre felul în care gândeşti, simţi şi acţionezi? Sau despre prietenii cu care-ţi petreci timpul liber şi activităţile tale preferate? Valentina Bălaşa Ario te învaţă, la cursul de stil vestimentar, cum să descifrezi şi să foloseşti corect acest limbaj al veşmintelor.

La cursul nostru descoperi cum să-ţi construieşti garderoba cu haine care să ţi se potrivească şi care să te reprezinte. Împreună cu lectorul vei analiza tipurile de conformaţii şi vei afla ce fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă. În funcţie de ten, culoarea părului şi a ochilor, descoperi care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le porţi.

Există, într-adevăr, câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Afli la curs care sunt acelea şi cum le poţi alege astfel încât nu doar să se potrivească trupului tău, ci şi să fie în acord cu gusturile şi preocupările tale.

Temele celor 4 întâlniri

1. Codul vestimentar. Normele şi regulile care te ajută să-ţi armonizezi ţinuta cu evenimentul la care participi. Greşelile de stil cel mai des întâlnite.

2. Garderoba de bază şi armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui să lipsească din garderoba ta şi felul în care alegi culorile care te avantajează. Vom discuta despre cumpărăturile din impuls şi cumpărăturile planificate.

3. Conformaţiile şi ţinutele potrivite fiecărui tip de siluetă. Ce haine trebuie să eviţi sau să porţi, în funcţie de forma corpului.

4. Stilurile vestimentare şi tendinţele în moda actuală. Afli care e diferenţa dintre stil şi modă şi îţi identifici personalitatea stilistică.

Date desfășurareîntâlnirile au loc luni 30, marţi 31 iulie şi miercuri 1, joi 2 august, de la 16.30 la 18.00

Înscrieri AICI!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut