Cursuri Ceramică şi Modelaj în lut

Cursuri Ceramică si Modelaj in lut

Cursuri Ceramică si Modelaj in lut

Folosind lutul ca material de lucru, cursanţii vor fi provocaţi la creativitate şi vor avea ocazia să experimenteze tehnici noi de lucru pentru a obţine elementele imaginate. Vor învăţa să înţeleagă formele şi, o dată cu aceasta, să le îmbine într-un mod original pentru a recompune lumea înconjurătoare. Sub acest aspect, cursul este un exerciţiu excelent de manualitate şi imaginaţie.
Copiii vor învaţă să modeleze lutul, să deprindă tehnica de lucru cu acest material prietenos precum şi să pună în practică toate ideile care îi vizitează, fie că este vorba despre animale fantastice, personaje de poveste sau vase şi obiecte cu rol decorativ.

Elementele modelate de copii vor fi arse într-un cuptor de ceramică, oferind astfel posibilitatea imortalizării unui moment din imaginaţia micilor creatori într-o compoziţie de artă ce va pleca acasă împreună cu ei şi care îşi va găsi locul într- un colţ din camera lor.

Materiale folosite: lut, angobe şi glazuri pentru lut, instumente modelaj
Durata cursului: 1 ora
Vârstă recomandată: 4-12 ani
Program:
Miercuri 17.00 – 18.00 sau Sâmbătă 11.30 – 12.30
Preţ: 40 lei/şedinţa, materialele sunt incluse în preţ
Acest curs de modelaj are loc atât în cursul săptămânii, cât şi în weekend de aceea puteţi opta pentru perioada care vi se potriveşte. Părinţii au obligaţia să completeze un formular cu informaţii despre starea de sănătate a copilului (alergii, sensibilităţi) şi să îşi exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului în timpul cursului.

Înscrierile se fac la numerele de telefon 0745 153 086 şi 0737 646 451
sau la adresa de E-mail: înscriere@feelsmart.ro

Va aşteptăm cu drag!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut